2777
2789
عنوان

گوشواره نخ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 57 پست
طلا بنداز خیلیا طلا میندازن یا همون نقره فقط حواست باشه خیلی خیلی نازک وسبک باشه گوش درد نشه نمیدونم ...

یعنی. میگی. فردا. گوشواره. حلقه. ای نقره. بندارم. حلقه. نارک. و کوچکه خیلی. وسبک. خوب طلا. نگرفتم.  گفتن نقره. خوبه. ایا. فردا نخ. دربیارم. حلقه. میشه. بندازم. 

عجیب بود برام 

والاااا منکه تجربه ای ندارم در این موردا ولی خببب 

دختر عموم که گوششو سوراخ کرده بود متورم شده بود بعد با الکل سفید فقطط هروز گوششو تمیز میکرد که عفونت نکنه تا زخمش خوب بشع 

کاشلااقل میبردیش پیش دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه نخه رو در نیار اول طلارو رد کن تو گوشش بعد نخو بچین روزی دوبار پشت و جلوی سوراخ گوش و گوشواره رو با پماد چشمی چرب کن تا چند روز

من اینکارو کردم عفونت نکرد اصلا چندین بار هم کردم

برام مهم نیس شناسایی بشم چیزی واسه پنهان کردن ندارم👻
گلم چرا چیزی بندازی توگوشش حالا ک نذرتو انجتم دادی بزار سوراح ترمیم بشه اخه ایندش خیلی بد میسه براش& ...

اکثر پسرا که گوششون سوراخ داره گوشواره هم میپوشن 

باحاله که 

گلم چرا چیزی بندازی توگوشش حالا ک نذرتو انجتم دادی بزار سوراح ترمیم بشه اخه ایندش خیلی بد میسه براش& ...

نه اون طوری. نیست. خواهر گلم. بعد مدت. مشخص. گوشواره. نقره. در میارم. و مطمن. باش. جای. اون. هم. بسته. میشه. و اثری. نمیمونه. پسرم. هم. کاملا. راضی.  و. اجباری. نبوده. ولی بازم. از نگرانی. ات.  مننونم. خواهر. گلم. میدونم. از دلسوزی.  و مهربانی. ات. هست. میگی. بازم یه. دنیا.  مننون.  هستم 

اکثر پسرا که گوششون سوراخ داره گوشواره هم میپوشن  باحاله که

اره ولی اگ بزرگ شه و دوس نداشته باشه چی یا پسرای دگ ازبچگی مسخرش کنن خیلی تو اعتمادبنفس و روحیش تاثیر داره

اکثر پسرا که گوششون سوراخ داره گوشواره هم میپوشن  باحاله که

مرسی. عزیزم. پسرم. هم. ناراضی. نیست. چون. خودش. هم. با این. که. پنج.  ستالش. هست. خیلی. درک. داره. و کاملا. راضی.  بوده. ولی. خوب دایم. تو گوشس. نمیاندازیم. اگع. فردا. به سلامتی.  خوب شد. جای. اون. یه. مدتی. بذایش. میاندازم. بعدش. در میاریم. اینده. هم. خودش.  تصمیمش.  هرچی. باشه. 

یدونه گوشه؟یا دوتا؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

میدونی با این کار چه ظلم بزرگی به بچه ات میکنی؟لطفا توی گوش پسر بچه گوشواره ننداز.میدونی ممکنه کم کم گرایشش تغییر کنه در آینده؟برو از یه روحنی بپرس ببین چطور میتونی نظرت رو تغییر بدی.دست به گوش بچه نزن تا جمع بشه سوارخش

فقط بگو پسرت گریه نکرد و ‌درد نداشت من بغض کردم😭 بگو‌ پسرت دردش نیومد

وای. نه. گلم‌ به. خدا. قسم. خودم. بذایش. انجام‌ دادم. و تو‌بغلم. بود. و اون قدر ی. که. فکر میکنی. نه. درددان چنانی. نه. و یا گریه. هم. نه. خوب. یه. کوچولو.  اخی. فقط.  درحدد یه. امپول.اون. هم. لحظه. ای. که. نخ. کشیدم. یه. اخ اوخ کم وناخودداگاه. همین. والا. من. مگه. دل خودم. میشد. بارم‌ منپونم‌ وتشکر. از نگرانی ات. 

2810