برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
نمیدونم دلم برا خودم بسوزه یا خانوادم بخاطر اینکه من بچشونم
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
میگن موقع عصبانیت اب سرد بخورین یبار رفتم تست کنم زدم لیوانو شکستم درارو بهم میکوبم میدونی علت عصبانیت تورو نمیدونم اما من ی شوهر زبون نفهم و ی خانواده داغون پشت تمام عصبانی شدنامن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن موقع عصبانیت اب سرد بخورین یبار رفتم تست کنم زدم لیوانو شکستم درارو بهم میکوبم میدونی علت عصبان ...
مجردم من
مشکلات خودم و زندگیم