2777
2789
عنوان

چطوری خودمو کنترل کنم عصبانی نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
میفهمم عزیزم منم دست خودم نیس خیلی عصبی میشم واقعا اگه واکنش ندم ممکنه بلایی سرم بیاد چون بشدت حرصی ...

نه میتونم خودمو نجات بدم نه برا اونا کاری کنم

نمیدونم دلم برا خودم بسوزه یا خانوادم بخاطر اینکه من بچشونم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

میگن موقع عصبانیت اب سرد بخورین یبار رفتم تست کنم زدم لیوانو شکستم درارو بهم میکوبم میدونی علت عصبانیت تورو نمیدونم اما من ی ‌شوهر زبون نفهم و ی خانواده داغون پشت تمام عصبانی شدنامن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میتونم خودمو نجات بدم نه برا اونا کاری کنمنمیدونم دلم برا خودم بسوزه یا خانوادم بخاطر اینکه من بچ ...

عزیزدلم حتما دلیلی داره عصبی شدنت بگرد دنبال دلیلش 

اصلا خودتو سرزنش نکن دست خودت ک نیس 

میگن موقع عصبانیت اب سرد بخورین یبار رفتم تست کنم زدم لیوانو شکستم درارو بهم میکوبم میدونی علت عصبان ...

مجردم من

مشکلات خودم و زندگیم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم