2777
2789
عنوان

گوشواره نخ

814 بازدید | 57 پست

سلام اگه دعوام نکنید. امروز. برای نذری داشتم‌ گوش پسرم سوراخ. کردم. با روش نخ و سوزن پنج ساله هست ولی. به. نظرشما. میتونم. فردا. گوشواره. زودتر. بندارم. اخه. من. برای. عاشورا. امروز.  میخواستم. حلقه. بندارم. ولی. خوب. نخ. گوشش. بود. گفتم. شاید نشه.  چون. تازه. صبح. سوراخ. کردم. خواهشا. نظر. و یا. تحربه. دارید. بگید. فقط. ترو‌خدا. سرزنشم. نکنید. از صبحی. اطرافیانپ. ده. بار. سوال. پیچ. کردن. من. رو. خوب. پسرم. بوده. بلاهره. یه. چی. بوده. تودلم. این. کار. کردم. به. حای. مرهم. دلم. زخمم. نزنید. خواهشا.  ترو به. این. عاشورا. قسم. فقط. راهنمایی. ام کنید. تشکر. خواهرهای گلم. و شرمنده از همه. عذرخواهم 

عفونت میکنه ننداز 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گوش دخترامو سوراح کردم طلا انداختم براشون همون موقع الهی بگردم برا اون بچه سرزنشت نمیکنم عزیزم ولی برای ندر از خودمون مایع بزاریم کاش نه طفل معصوما

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

دیشب پرس و جو میکردی برای پسرت بود‌؟ 

میگی سرزنش نکنید ولی خب این کاره کردی واقعا؟! هر چی ام تو دلت بود بچه تو نباید عذاب میدادی.. نذر بود عوضش میکردی، چمیدونم هر چی غیر اینکه اینکارو بکنی 😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من میگم مگه واجبه گوش بچه رو سوراخ کردی؟ اونم پسر؟ من که اگه دختر داشتم میزاشتم بزرگ شه بعد خودش اگه خواست گوششو سوراخ کنه بعد تو برداشتی گوش پسرتو سوراخ کردی چه سنگ دل!!!!!

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
فکر کنم اگه گوشواره نقره بندازی مشکلی پیش نیاد،فقط از گوشواره هایی که حساسیت میدن و خودشون باعث زخم ...

نقره نمیزاره زخم خوب شه فقط،طلا

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
ن خوب فعلا ننداز  ببخشید یعنی نذر کردی گوشواره بندازی برا پسرت یا من اشتباه متوجه شدم

لابد نذر کرده غلام حلقه به گوش امام حسینش کنه

کاش نذرشو عوض میکرد بچه گناه داره

تیکر تولد گل دخترمه😍
2810