2777
2789
عنوان

گوشواره نخ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 57 پست
لابد نذر کرده غلام حلقه به گوش امام حسینش کنه کاش نذرشو عوض میکرد بچه گناه داره

چه نذر چرتی! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میگم مگه واجبه گوش بچه رو سوراخ کردی؟ اونم پسر؟ من که اگه دختر داشتم میزاشتم بزرگ شه بعد خودش اگه ...

دقیقا منم واسه دخترم انشاءالله همین تصمیم رو دارم تا خودش بخواد .چی بگم استار عزیز پس حتما میدونی کارت اونقدرا هم درست نبوده ک میگی سرزنش نکنید اینهمه نذر ،حتی میتونی یه بسته چای خشک بخری ببری مسجد نمازخونا وعزادار ها بخورن ثوابش هم عالی اخه اون طفل معصوم اونم پسر چ گناهی کرده  ،یه لحظه خودمو گذاشتم جای بچت مثلا مادرم روی من نذرشو انجام بده اون لحظه ندونم اما هروقت باخبر بشم قطعا ازش میپرسم چرا همچین کاری رو سر من انجام دادی نذر توعه من باید اذیت شم .....ببخش استارتر بخدا عمدا قضاوت نکردم طاقتم نیومد اینارو نگم.

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .
دیشب پرس و جو میکردی برای پسرت بود‌؟  میگی سرزنش نکنید ولی خب این کاره کردی واقعا؟! هر چی ا ...

فقط میتونم. بگم‌‌از دل. مادر. خبر نداری. ناگفته ها. زیاده ‌‌‌‌‌‌‌خوحق دارید.سرزنشم. کنید. ولی. خبر از دلم‌ نداری. عزیز خواهر. بازم. شرمنده. ات. هستم. که. نمیتونم. درد دلم. بگم حالا. به. نظرت. باید صبر کنم ‌‌‌‌. چند روز.  یا. بیشتر. خلقه. نقره. بندارم. البته. بچه. ام. کاملا. رضایت. داشت. جهت. اطلاع 

فقط میتونم. بگم‌‌از دل. مادر. خبر نداری. ناگفته ها. زیاده ‌‌‌‌‌‌‌خوحق دارید.سرزنشم. کنید. ولی. خبر ا ...

راستش اطلاعی ندارم چیزی نگم بهتره🤦🏻‍♀️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
فقط میتونم. بگم‌‌از دل. مادر. خبر نداری. ناگفته ها. زیاده ‌‌‌‌‌‌‌خوحق دارید.سرزنشم. کنید. ولی. خبر ا ...

طلا بنداز خیلیا طلا میندازن یا همون نقره فقط حواست باشه خیلی خیلی نازک وسبک باشه گوش درد نشه نمیدونم دقیق یادم نیس چ پمادی برای چشم یا چی بود میگن همش ب گوش بزنی خوبه عفونتی زخمی نشه نخ نزار احتمالا سوراخش پس بسته بشه اون نخ جذب بشه 

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .
دقیقا منم واسه دخترم انشاءالله همین تصمیم رو دارم تا خودش بخواد .چی بگم استار عزیز پس حتما میدونی کا ...

خوبه. حق داری. هرچی بگی. حق داری. ولی. گفتم. کاش. راحت. دیگران. قضاوت. نکنید. چون. شاید. یه.  چی. باشه. ته. دل.  که.  هرکس. جای من بود.  هم. همین. کار. میکرد. به خدا. قسم. من مادرم. و. شماها. هم. حتما. بچه. داری.  پس. این قدر. سما. ها. دل. میسوزنید. یعنی. من. که. مادرشم. چی.  پس. سکوت. میکنم. فقط ممنونم. که. راهنمایی. ام. کردی.   از تجربههاتون. 

ننداز عفونت میکنه و از الان تا 10روز. روزی 3بار گوششو با پماد چشمی چرب کن تا خوب خوب بشه بعدش اوکیه. ...

تشکر. الهی. به. ارزوعاتون. برسی. و همیشه. مهمترین. سرمایه. زندگی. سلامتی. باشید خیر ببینی.  اجرت. با. امام. حسین. ع

ننداز عفونت میکنه و از الان تا 10روز. روزی 3بار گوششو با پماد چشمی چرب کن تا خوب خوب بشه بعدش اوکیه. ...

اگر خیلی طلا یا نقره اش سبک باشه فکرنکنم عفونت کنه  چون خیلیا میگن هرچی زودتر طلا بندازی بهتره پاکه ولی نخ احتمال داره یا وقتی پس سوراخش کم کم بسته شه

تشکر. الهی. به. ارزوعاتون. برسی. و همیشه. مهمترین. سرمایه. زندگی. سلامتی. باشید خیر ببینی.  اجر ...

گلم چرا چیزی بندازی توگوشش حالا ک نذرتو انجتم دادی بزار سوراح ترمیم بشه اخه ایندش خیلی بد میسه براش 

2810