2777
2789

پسرم 6 سالشه از یکشنبه تب داره دکتر بردم گفت التهاب شدید لوزه براش آمپول پنی‌سیلین نوشت دوتا ولی هنوز تب داره به نظرتون باید چکار کنم اینم بگم عصر بازم دکتر بردم، همیشه گلو درد می‌گیره به نظرتون عمل کنه لوزه بهتر میشه  کسی تجربه مشابه داشته؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

اولین بار که متوجه التهاب لوزه شدم دکترگفت دارومیدم ولی عمل کنی بهتره من زیر بارعمل نرفتم شش هفت ناه بعد خیلی وصعش وخیم شد عفونت گوشش اصلا خوب نمیشد خیلی هم لاغرشده بود مجبورشدم عمل کنم قبل عنل بسیارکم اشتهابود بعدش بهترشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم ۶سالش بود همیشه مریض بود.لوزه اش راعمل کردم خیلی کم مریص شد اگرم گلودرد یا سرما خوردگی بگیره ...

خدا گل پسرتون حفظ کنه عزیزم💐. من خیلی کلافه باورمیکنی از مهر تا حالا 6 یا 7 بطری آموکسی کلاو خورده از بعد عید تا حالا سه تا پنی‌سیلین زده همش گلو درد می‌گیره شما تهران هستین اسم دکترش بهم بگین؟؟ 

خدا گل پسرتون حفظ کنه عزیزم💐. من خیلی کلافه باورمیکنی از مهر تا حالا 6 یا 7 بطری آموکسی کلاو خورده ...

سلام عزیزم مشکل پسرتون حل شد؟؟

آخرش چکار کردین؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
سلام عزیزم مشکل پسرتون حل شد؟؟آخرش چکار کردین؟

پسرم متخصص اطفال می‌گفت ببر لوزه عمل بشه،منم بردم متخصص گوش و حلق و بینی ازش عکس گرفت گفت نه مشکل از لوزه نیست بیشتر آلرژی شدید داره