2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون واسه سیسمونی دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 124 پست
ممنون گلم خدا همه رفتگانو بیامرزه اره یه سری بدی هایی هم داره اما خوبی هم‌داره مثلا همین مورد و تا ...

ممنونم عزیزم

همه آدما هم خوبی دارن هم بدی ولی کاری که مادرشوهرت کرده رو کمتر کسی میکنه البته که برای بچشون کردن ولی هب همه مثه ایشون فکر نمیکنن

نه جهاز دیدن داریم نه سیسمونی بردن اوردن داریم نه مهمونی و کادوش

سیسمونی رو هم خود بابای بچه میخره

کادو هم فقط بعد به دنیا اومدن بچه میدیم .. اونم بالافاصله نمیریم دیدن زائو و بچه ، میذاریم یه مدت بگذره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر چشم و همچشمی نباشه واجب نیست

تخت گهواره ای و یه کمد دو قلو که دوتا کشو یه اویز لباس و یه چندتا طبقه برای اسباب بازی داشته باشه حداقل لازمه

حالا میشه کارگاهی و ارزون باشه

میشه مارک شرکتی باشه !

بنظرم سیسمونی و جهیزیه رو با هر قیمتی میشه خرید

یکم سلیقه و دوندگی میخواد😁

اخ اخ نگو من ۲۰روز پیش یجای متوسط شهر رفتم کفش سوتی برای دخترم بگیرم تازه راه افتاده ۳۷۰😶 گفتم خ ...

خدا برسه به دادمون واقعاا من نامزدم بخداا سرویس پلاستیک ن کارتونی ها‌خودم رفتم تیکه تیکه همه‌چیزشو برداشتم شد ۱۱تومن.... دوتا پارچ و لیوان شد ۳تومن چجوری میخام همشو بخرم خدا میدونه...

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
برا سیسمونی دیدن که دیگه کادو نمیدن🤷‍♀️

والا همه یه چیزی آورده بودن ، حتی شده یه جعبه شیرینی

توقع نداشتم دست خالی بیاد، جلوی فامیلامون شرمنده شدم یکم از اون نظر ناراحتم

وا عزیزم ادم واسه بچس سرویس چوب نخره؟ این ربطی به چشم و هم چشمی نداره واقعاااا دیگ اینو نخر اونو نخر ...

همینو بگو ،دیگه یه چیزی یاد گرفتن 

بیچاره بچه رو بیاریم‌تو این دنیا بعد هر چی خواست بگیم واجب نیس ،دیگه واقعا یسری از این وسایل جز نیازهای اولیه هست ربطی نداره به چشم هم چشمی

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

گله کنی که چی جرا نیاوردن؟ مگه تو درمونده کادوی اونایی بیارن لطف نیارن ام هیچ

من خودم قطعا میبرم برتی بقیه چه برسه مادر بزرگ باشه طرف ولی گفتنش شان تورو میاره پایین

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
من و شوهرم خودمون سیسمونی خریدیم. بچه ما رو دیگران نباید کفش و لباسشو بخرن. مراسم دید زدن سیسمونی هم ...

احسنت به شما  چه شوهر فهمیده ای

واقعا نمیدونم خانواده دختر تو ایران چرا انقدر مظلومن  

جهیزیه بادختر  سیسمونی با دختر

یکی دیگه عشق میکنه و بچه دار میشه   وسایلشو باید خانواده دختر بخرن🙄🙄🙄

کاشانی و بشدت خسیییییس،واسه خودشم دلش نمیاد خرج کنه فقط طلا میخره پس انداز میکنه

خوب خودت داری میگی پس نمیشه ازش انتظار داشت،انشالله بعد از به دنیا اومدن جبران کنه، ولی یه جعبه شیرینی میتونست بخره حالا گل نه چون برای باردار بده ولی اونم چون خسیسه نخریده،میتونستی خودت قبلا درباره رسم و رسوم هاتون براشون بگید نه اینکه بگی داری میای دیدن من ما رسم فلان داریم میدونی منظورم چیه که، بعد شوهرت اومد بهش با گلگی نه با تعجب بگو شما رسم ندارید چیزی بیارید و ......

[QUOTE=297538659] مادرشوهره من بچه هامو نیومد ببینه چه برسه سیسمونیشونو توقعاتتونو کم کنید %af%d9%86?postId= : /discussion/topic/11400700/%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%88%d8%a7%d8%b3%d9%87-%d8%b3%db%8c%d8%b3%d9%85%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%af%db%8c%d8%af%d9%86?postId=297538659

مامان من ۴۰ شبه هر شب میره خونه عروسمونه که کم کم بچه داری یاد بگیره . تازه ناهار شام صبحانه هم مامانم درست میکنه .

۴ تا هم گوسفند مامانم کشت براشون عقیقه بچه ها و نذری و صدقه  با ۴ تا الگو هدیه زایمان و خرید ۵ میلیون لباس نوزادی و تقبل پول پوشک 

خخخخ

البته خدایی عروسمونم خوبه

خدایا مرا آن ده که آن به   
گله کنی که چی جرا نیاوردن؟ مگه تو درمونده کادوی اونایی بیارن لطف نیارن ام هیچ من خودم قطعا میبرم بر ...

فقط بعش کادوها رو نشون دادم ، گقت مادرم چی آورده بود ، گفتم بمن که چیزی ندادن ، طفلی پکر شد

شوهرم همه کاره ی پدرمادرشه، همه جوره ازش کار میکشن ولی در عوض......