ما ترکیم و ساکن تهران، مامانم اینا حدود ۴۰ تومن سیسمونی گرفتن، مادرشوهرم اومد دید و خیلی تشکر کرد پلی دست خالی اومده بود ، حتی گل یا شیرینی هم نیاورده بود🥴😐
اره یه سری بدی هایی هم داره اما خوبی همداره مثلا همین مورد و تا الان که دخترم ۵ سالش شده حتی یکبار به روم نیاوردن که ما سیسمونی خریدیم و مادرت هیچی نداد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دخترم اسفند۱۴۰۰ دنیا اومد لباس خریدم تیکه ای ۱۰۰ تومن...هموووون لباس شده تیکه ای ۱۵۰ -۱۷۰در عرض یک ...
خیلی گرونیه عزیزم الان یه کفش برای یه بچه ضده ۴۰۰من یکی خوسم اومد خاستم برا بچع دختر دایم بگیرم گف ۵۵۰اصلا کپ کردم یه چیز ساده بود زیره داشت با بندابب ک بهش وصل بود
دیگ عروسکو کالسکع و کریر و وووووووو شده خدا تووومن
مادر شوهر من کلی لباس و لحاف تشک و پتو نوزادی اورده بود
یادش بخیر
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
بنده خدا تشکر کرده یا شاید رسم ندارن تو رو خدا همه چیزو تو مادیات نبینیم خرجهای زندگی بالا هست همش از پدرومادرهامون انتظار کادو یا پذیرایی نداشته باشیم چون هر بچه ای ازدواج کنه به سلامتی یکی می ره چند تا می یاد فکر جیب پدر ومادرهل باشیم
مادرشوهره من بچه هامو نیومد ببینه چه برسه سیسمونیشونو توقعاتتونو کم کنید تا اعصابتون آروم باشه
افرین.
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
ما جشن نگرفتیم رسم نداریم.... همینجوری بعد زایمانم اومدن دیدنی بچم سیسمونی هم مامانم نشونشون دادن، شکر خدا خانواده همسرم نه رسم جهاز دیدن دارن نه سیسمونی خودمم تا حالا نرفتم جهاز کسیو ببینم یا سیسمونی حالا شما اگه رسمتونه فرق میکنه
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت