2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سنت کمه میفهمم ولی بعضیا هم سن تو بچه هم دارن یکم عاقلانه تر رفتار کن اگه شوهرت دوست نداشت همون دیروز دستتو میگرفت میبرد طلاقت میداد انقد نگو اگه دوسم داشت نه به این گریه نه به اون همه غرور یه پیامک بده بگو دلم برات تنگ شده اگه جواب نداد وکوتاه نیومد معلومه که خیلی ناراحتش کردی چون خودتم میگی قبلا بهتر بوده!!!
اهل کجا بودنت مهم نیست.....اهل وبجا بودنت مهم است....منطقه زندگیت مهم نیست....منطق زندگیت مهم است...
معلومه کم سن و سالی.بهتره باهاش حرف بزنی بدون دلخوری.اونم بخاطر شما دو هفته دوری و تحمل میکنه بخاطر شما کار میکنه.آدم نباید سرچیزای الکی همدیگه رو ناراحت کنه.این اگرهایی که گفتی واسه نود درصد مردها بی معنیه.خانمها زیادی حساسن.
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.
اگه دوستت نداشت در مقابل بی احترامیای تو سکوت نمیکرد اگه دوستت نداشت کار نمیکرد اگه دوستت نداشت حرفاتو تحمل نمیکرد. چرا از این بعد نگاه نمیکنی. ببخشید ولی من حق و به ایشون میدم و شمارو مقصر میدونم.
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.
ببیبن درکت میکنم مغروری اما این غرور بین عاشقا میشه یه حصاری ک اونا رو میتونه کلا از هم جدا کنه نذار ب این رفتارات عادت کنه اونقدر باهاش مهربون باش و عاقلانه رفتار کن ک از قهر و عصبانیتت بترسه نه اینکه ازت فرار کنه
2810