2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 46 پست
خیلی پرتوقعی. هرچی از دهنت دراومده بهش گفتی و ایشونم آقایی کرده و جواب نداده تازه انتظارم داری حالتو بپرسه؟یکم رو کارها و حرفای بدی که زدی بیشتر فکر کن
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی.خوب بد حرفی زدی گلم.من بعد 12سال بهش اینو بگم میره دیگه پشت سرش را نگاه نمیکنه.به تظرم با سیاست میتونستی راضیش کنی.تازه راضی هم نمیشد میموندی و بعدش حالش را میگرفتی.نه با دعوا.مثلا میگفتی دق کردم نبود.کاش رفته بودم هونع مامانم.شاید هم خودش زنگ میزد که بری. ول الان هم دیر نشده.اگه زنگ زد یا خودت زنگ زدی جوری رفتار کن که انگار اتفاقی نیفتاده.هودت را بزن به بی عاری.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      
خیلی مغروری. زن و شوهرید نه دشمن. رفتارت خیلی زشت و ناپسند بوده اونم مرد و غرور داره.انتظار نداشته باش قربون صدقت بره. بعدشم اگه جواب نمیده یه درصد احتمال بده دستش بنده و کار داره.یا نشنیده.
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.
سوهی مثلا چی بگم من ک دقیقا الان دلم میخوادبزنگم اگه برداره بگم فکر کردی کی هستی جواب نمیدی جواب نده مثلا من میمیرم مثلا هر حور راحتی منم الان زنگ میزنم داشم بیاد دنبالم و تو هم تو نقش غرورت بمون
2810