2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا چه قدر ضایع تبلیغ میکنی کسی ای کیو ش پاک کن هم باشه میفهمه هر سه تا پیام اخر خودتی. زشته مردم ...

بنده مسئول ذهن بیمار شما نیستم . با شما هم حرف نزدم . جواب دوستان خودم رو دادم . دانش اموز هم کافیه یک جلسه معلم رو ببینه میفهمه که خوبه یا خیر . خانم خسروی بابت جلسه اولش هیچ پولی نمیگیره . پس دلیلی نداره من تبلیغ الکی کنم . تبلیغ مال کسیه که میگه یک جلسه مردم بیان پول بدن خوب هم نبود نبود . شما هم خجالت بکش بقیه مثل شما نیستن

من به درس فیزیک علاقه زیادی ندارم برای همین خیلی سخت این درس رو میخونم.

تا اینکه آموزش های دکتر عباسقلی رو تو سایتشون دیدم آموزش فیزیکشون عالیه.

آدرس سایتشون رو براتون میزارم تا شما هم فیلم های آموزشی و جزوه هاشون رو ببینید.

https://drabbasgholi.com/

دکتر عباسقلی کارشون حرف نداره. من با اینکه خیلی از فیزیک خوشم نیومد و درصد فیزیکم همیشه پایین بود، از وقتی توی کلاس های دکتر عباسقلی شرکت کردم خیلی علاقه مند شدم و درصدهام توی هر آزمونی بهتر میشد. برای کنکور هم فیزیک رو 75 درصد زدم که واقعااا برای من که همش روی 10 تا 20 درصد بودم عالی بود.

سایتشون خیلی مطالب خوبی داره

پکیج های آموزشی دکتر عباسقلی

اینستاگرام دکتر عباسقلی

دخترم فیزیکش خیلی ضعیف بود و کلی دنبال یه معلم خصوصی میگشتم بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و به درساش گوش بده

چند تا معلم براش عوش کردم ولی آخر دکتر عباسقلی واقعا بهترین مدرس فیزیک هستن رو براش انتخاب کردیم خدا خیرشون بده 

بچم فیزیک رو تونست 50 درصد بزنه در صورتی که از فیزیک بیزار بود

اینستاگرام دکتر عباسقلی

واقعا راضي بودي شما من ميخوام كلاس خصوصي بردارم باهاشون ؟

سلام عزیزم میخواستم حالا که از کنکورت گذشته یکم به من کمک کنی 

شما با کدوم دبیر فیزیک نتیجه گرفتین خواهشا بگید توروخدا 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
2810