2777
2789

من یه تاپیک برای بهترین دبیر فیزیک کنکور زدم بچه ها اینو زیرش زده بودند من راست و دروغشو نمیدونم خودت حتما سرچ کن و ببین نمونه تدریساشون رو

بهترین اساتید و دبیران فیزیک ایران :

رتبه1:  مهدی باباخانی (مدرس برنامه فرصت برابر  و مدرس دی وی دی های مخ از موسسه گاج)

رتبه 2: احمد مصلایی (مدرس کتاب های  خیلی سبز)

رتبه 3:  مهدی یحیوی (مدرس دی وی دی های موسسه ونوس)

رتبه 4:  نیما نوروزی ( مدرس برنامه فرصت برابر و مدرس دی وی دی های رهپویان)

رتبه 5:  فرید شهریاری ( نویسنده کتاب های خیلی سبز و...  برترین مولف فیزیک )

رتبه 6: علیرضا عربشاهی ( مدرس برتر در موسسه راه اندیشه)

رتبه 7:  محمد علی عباسی (نویسنده کتاب فیزیک مبتکران)

رتبه 8:  کامیار ( مدرس دی وی دی های موسسه حرف آخر)

رتبه 9 : محمد تهرانچی (مدرس دی وی دی های پروازی ها)

رتبه 10 :  مجتبی سادات ( مدرس دی وی ی های آفبا)

فیزیک  مهدی باباخانی عالیه 

من هم  دی وی ی های گاج رو ازش دیدم عالی بود  هم کلاس خصوصی چند جلسه باهاش داشتم 

توی تعطیلی های کرونا واقعا به دادم رسید هم فیلم هاش هم جزوه اش

اگه حضوری بگیری جزوه خیلی فوق العاده ای هم داره که باهات کار میکنه

اسمشو گوگل کن نمونه تدریس هاش هست توی اینترنت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخوای معلم فیزیک خوش چهره و خوش اخلاق و حرفه ای باشه استاد ارمغان دیوید خسروی رو پیدا کن الانم ...

واقعا دستت درد نکنه هرجا هستی موفق باشی من شاگرد این معلم شدم و نتیجه ی عالی گرفتم . خداروشکر که این کامنتو دیدم . استاد خسروی عالی بود

اگه میخوای معلم فیزیک خوش چهره و خوش اخلاق و حرفه ای باشه استاد ارمغان دیوید خسروی رو پیدا کن الانم ...

عالی بود دستت درد نکنه نتیجه گرفتم در حد لالیگا . بعد خودش دبیرای دیگه برات میذاره درساتو بین ۷۰ تا ۹۰ درصد میبنده . با اینکه مشاور نیست ولی خیلی پیگیره شاگرده

واقعا راضي بودي شما من ميخوام كلاس خصوصي بردارم باهاشون ؟

من برای پسرداییم زنگ زدم به استاد ارمغان خسروی گفت برای کنکور ۱۴۰۰ هنوز کلاس شروع نکرده چون گفت کنکوری های ۹۹ هنوز وقتشو پر کردن. 

من یه تاپیک برای بهترین دبیر فیزیک کنکور زدم بچه ها اینو زیرش زده بودند من راست و دروغشو نمیدونم خود ...

من اول با یکی از همین استادا برای فیزیک اوکی شدم بعد دیدم خیلی قدرت انتقال نداره بعد بی نظمم بود . برای همین رفتم سراغ معلم ثنا خانم ، استاد ارمغان دیوید خسروی . بعد ریاضی م رو هم خود استاد خسروی اوکی کردن شیمی رو هم خودش که همه عالی بودن . واقعا این اتاق گفتگو ها عالی هستن ادم گزینه های زیادی میبینه

ثنا جان کم پیداشون کردم . دستت درد نکنه چقدر معلم خوبی بود کلا امید و تو دلم زنده کرد فیزیک شد نقطه قوتم .دستت درد نکنه معرفی کردی

من اول با یکی از همین استادا برای فیزیک اوکی شدم بعد دیدم خیلی قدرت انتقال نداره بعد بی نظمم بود . ب ...

Kamil جان دقیقا منم شروع کردم خیلی از فیزیک نا امید بودم و هرگز فک نمیکردم بتونم ۱۰ درصد بزنم ولی استاد خسروی یه جوری با حوصله درس میده که تو هر سطحی شاگرد یاد میگیره . الان به متوسط ۷۰ رسیدم امیدوارم بتونم بیشترم بزنم دعا کنین . دقیقا هم اون تیمی که میگه تخصصی برای پزشکی امادت میکنن رحم هم ندارن🤣🤣🤣 وگرنه شکایتمونو به استاد دیوید میکنن😢😢 

بچها خانوم دیوید خسروی بخاطر کرونا کلاس انلاینم میزارن کسی هست بیاد کلاسای ایشون شرکت کنیم؟

من باهاش حضوری دارم ولی میدونم انلاینم داره . من تو عید که مسافرت بود باهاش آنلاین داشتم ۴ جلسه . انلاینشو با صفحه هوشمند انجام میده خیلی قشنگه تخته اش😊

من برای پسرداییم زنگ زدم به استاد ارمغان خسروی گفت برای کنکور ۱۴۰۰ هنوز کلاس شروع نکرده چون گفت کنکو ...

بابا چه قدر ضایع تبلیغ میکنی

کسی ای کیو ش پاک کن هم باشه میفهمه هر سه تا پیام اخر خودتی.

زشته مردم رو چی فرض کردی خسروی جان

نی نی یار ها لطفا این اکانت های فیک و رگباری حذف کنید. تو رو خدا

2810