2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 51949 بازدید | 144 پست
واقعا این همه رضایت از دکتر جوانمرد واقعیه؟ من پسرمو بردم پیشش ولی اصلا راضی نبودم. پسرم زیر دستش زا ...

هرچی بیشتر اسم یک دکتر رو میبینید بیشتر شک کنید الان کل تاپیک شده خانم جوانمرد وکرایه چیان تعدادشونم زیاده ولی خیلی تابلو شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانوما و آقایون بازاریاب، حداقل بگید بچه خودتون رو میبرید دکتر که باورپذیر باشه. یکی خواهرزاده ش رو ...

سلام منم پسرم ۵ سالشه گفتن باید بیهوش بشه خیلی نگرانم قبلا دخترم رو میبردم پیش دکتر گلنار حمزه پور از کارشون راضی بودم ولی دخترم خیلی خوب همکاری میکرد اما پسرم اصلا همکاری نمیکنه حالا پنج شنبه برای ویزیت میبرمش خداکنه همکاری کنه نمیخوام بیهوش بشه خیلی بد شنیدم از بیهوشی

برای معرفی بهترین دندانپزشک اطفال بدون اغراق دکتر هلن جوانمرد رو پیشنهاد میدم بهتون من خودم پسرم و م ...

فک نمیکنید این حجم از تبلیغ تابلو و نشمئزکننده از دکتر جوانمرد توهین به شعور خودتون و مخاطبتون هست؟؟؟؟

منم پسرمو بردم پیش ایشون

فوق العاده گروووون بود و اینکه پسرم هنوز دندونش درد میکنه و خوب نشده

یعنی میشه که بشه...
بله منم پیش هلن جوانمرد چند سالی هست دخترمو میبرم و خیلی راضیم ازشون آدرس و شماره تلفن میزارم هرکی خ ...

۲۰۰ تا پست دارید همه ۲۰۰ پست در مدح و ستایش ایشون هستن.

ب نطرم خودتون دکتر جوانمرد هستید

یعنی میشه که بشه...
https://drjavanmard.com/ دندانپزشک اطفال خوب بنظرم دکتر هلن جوانمرد هستن که خیلی کارشون خوبه 021 ...

انصافم خوب چیزی هست همه صفحه ها پر شده از تبلیغ شما و همکاراتون فکر کنین بچه خودتونه پول به چه قیمتی نمیرارین دونفر تجربه واقعی بگه اینقدرم ناشی هستین پشت سر هم پیام میرارین تابلو که تبلیغه

من مطب دکتر هلن جوانمرد راضی بودم رفتم کار دندانپزشکی اطفالش به نظر  من که بچم بردم عالی بود 88 ...

وای دکتر جوانمرد عالی هستند. من خونده بودم که ایشون بهترین دندانپزشک اطفال هستند. وقتی پسرمو بردم فهمیدم راست میگن دقیقا همینطوره

بچه ها دستتون درد نکنه هم معرفی کردید بردم بادرزادمو پیش هلن جوانمرد . واقعا این همه رضایت الکی نیست ...

کارشون عالیههه حرف نداره. منم بچه مو میبرم پیش هلن جوانمرد. اخلاق و کار ایشون کاملا حرفه ایه

من مطب دکتر هلن جوانمرد راضی بودم رفتم کار دندانپزشکی اطفالش به نظر  من که بچم بردم عالی بود 88 ...

منم از دکتر جوانمرد راضی بودم. برام مهم بود بچم بیهوش نکنن که ایشون بدون بیهوشی کار انجام میدن

چقدر تابلو اخه دارید تبلیغ میکنید. یهو هزار تا کامنت پشت سر هم  هلن جوانمرد!!!! این طبیعیه به تظرتون؟ هر بچه بی عقلی هم که باشه میفهمه همش تبلیغه و دروغ محضه. خیلی بی وجدانید که بخاطر پول این کارارو میکنید. اینجا هر کس میاد و سرچ میکنه میخاد واقعا یه چیزی دستش بیاد که بتونه مشکلی که داره رو حلش کنه. الان یکی مثل من که دخترم به دندانپزشک نیاز داره و اومدم اینجاکه طبق تجربه دیگران به یه نتیجه ای برسم. ولی تنها چیزی که نیست تجربیات واقعی کاربراس. حالم بهم میخوره از اسمش دیگه

چقدر تابلو اخه دارید تبلیغ میکنید. یهو هزار تا کامنت پشت سر هم  هلن جوانمرد!!!! این طبیعیه به ت ...

جالبه من خواستم ببرم پیش جوانمرد.اومدم اینجارو خوندم کاملا منصرف شدم😐

چون معلومه از بیکاری نشسته واس خودش تبلیغ میکنه

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

از تجربه خودم بخوام بگم بهتون، بچه من به شدت ترسو و بهونه گیره و اصلا نمیمونه توی دندون پزشکی. بنظر من رفتار پزشک خیلی موثر و مهمه. من پیش دکتر آذرنوش بردم دخترم رو و خداروشکر به نسبت اینکه همه جا اذیت میکنه اینجا خیلی اروم تر بود و درد اذیتش نمی کرد. پیج دکترو میزارم اگر نیاز داشتید واقعا کارشون خوبه drazarnoosh