2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 51952 بازدید | 144 پست

عزیزم من خودم بعد کلی تحقیق تونستم دکتر جوانمرد را پیدا کنم خیلی دکتر خوبیه و کارش حرف نداره چون دیگه پسرم نمیترسه بره دکتر خودش لحظه شماری می کنه تا بره دندانپزشکی اخه خیلی خانم خوب و مهربونیه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسر من بخاطر اینکه تو سه سالگی رفت زیر دست یه دکتر فوق العاده بد وحشت گرفت از دندون پزشکی . متاسفانه انقدم خوراکیای چسبنده میخوره دندوناش زودی خراب میشه و نیاز ه بره چکاپ اما پیرمو درآورد تا باهام همکاری کنه. خدا عروسمونو خیر بده که یه دکتر خوب تو شهرک غرب بهم معرفی کرد الان حدود 8 ماهه پسرمو میبرم پیشش خداروشکر هم ترسش بهتر شده هم خودش دیگه خودکار شبا مسواک میزنه. اسم دکتر هلن جوانمرده تو اینترنت سرچ کنی آدرس دقیق و شماره مطبشو میاره

عزیزم دکترهای که میگید من نمیشناسم به نظر من برو جایی که بچه ات نترسه . ولی زن داداشش من بردارزاده ام رو میبره پیش دکتر آذرنوش میگه دکتریه رفتارش با بچه ها خوبه و اصلا پسرم اذیت نمیشه و خودشم دوس داره بره پیشش

دندانپزشک خوب

متاسفانه یکی از این خانم دکترها تعدادی رو استخدام کرده تا تو اینترنت از او تعریف کنند و ما نیز گول این تبلیغات رو خوردیم ولی وقتی رفتیم دیدیم  نه اخلاق داشت نه انصاف داشت و نه تخصص

پیشنهاد می کنم بروید کلینیک دانشگاه تهران در خیابان امیرآباد که از همه نظر خوبه

من پسر خودمو برادرزادمو باهم میبرم پیش ماریتا شکاریان. مطبش تو خیابون دولته. واقعا کارش حرف نداره. همه ی موادشم از خارج از کشور میاره و تو کارش اصلا کم نمیذاره. من پسرم مثل بید از اسم دندونپزشک میلرزید. اما الان خودش لحظه شماری میکنه شده حتی واسه چکاپ ببرمش پیش ماریتا جون . من شمارشو واست میذارم باز ضرر نداره یسر بچتو ببری پیشش٢٢٥٥٤٦٤٩

من پسرم از دو سالگی برای معاینه پیش دکتر هلن جوانمرد می برم. خیلی دکتر با تجربه ایه. تنها دکتریه که ...

منم از کار جوانمرد خیلی تعریف شنیده بودم - بردم خواهرزادمو پیشش

خیلی خوب مشکل و حل کرد

ارامش داره هنگام انجام کار . بچه هاام از دکتری که اروم باهاشون برخورد می کنه خوششون میاد. خواهرزاده من که باهاش جور شده بود قشنگ

من بین همه این دکترایی که معرفی کردید دکتر هلن جوانمرد و میشناسم میخوام از تجربم بهتون بگم

این دکتر خیلی خوش برخورد بود بعد رفتم گفتم بچمو الان بیهوش میکنن همه جا همینه دیگه . بعد دکتر با بچم یکم صحبت کرد 

دخترمم با دکتر دوست شده بود انگار بعد بدون بیهوشی کارشو انجام داد

من از تعجب شاخ دراوردم

دخترم هیچی نمیگفت

همیشه گریه می کرد

یعنی بینظیره این دکتر

من پسرم از دو سالگی برای معاینه پیش دکتر هلن جوانمرد می برم. خیلی دکتر با تجربه ایه. تنها دکتریه که ...

اتفاقا منم تو این تاپیک ها بود که بادکتر هلن جوانمرد آشنا شدم و پسرم بردم برای چکاپ و معاینه دندون

ایشون بسیار دکتر بااخلاق و صبوری

ایشون سایت هم داره که خدمات دیگری رو انجام میده

http://drjavanmard.com/