2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 51952 بازدید | 144 پست
من بین همه این دکترایی که معرفی کردید دکتر هلن جوانمرد و میشناسم میخوام از تجربم بهتون بگم این دکتر ...

اتفاقا منم تجربه شو داشتم که بچه مو ببرم پیششون دکتر خیلی مهربون و خوش اخلاقی هستند و با صبوری با بداخلاقیای بچه م کنار میان خیلی هم سریع کار بچه مو انجام داد یعنی دندوناشو عصب کشی کرد

برای این که دندونای بچه های تون آسیب جدی نبینه بهتره که مدام ببرینشون دندونپزشکی چکاپ بشه  البته بگم بچه تون باید احساس ارامش کنه باید با دکتر جور بشه الان دخترمو می برم پیش دکتر هلن جوانمرد که تو شهرک غرب هستش مطب هم خیلی دکتر خوش اخلاقیه و صبوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که هربار دخترمو بردم پیش دکتر جوانمرد ازشون راضی بودم از نحوه برخوردش از صبر و تحملی که داره و دخترم این همه اذیتش می کنه و اصلا چیزی نمیگه همیشه همه جا نشستم گفتم و تعریفشو کردم دستش درد نکنه اینقدر خوب کار می کنه و دستش تنده

واقعا این همه رضایت از دکتر جوانمرد واقعیه؟ من پسرمو بردم پیشش ولی اصلا راضی نبودم. پسرم زیر دستش زار میزد ولی اصلا حتی دستشو یه لحظه نمیکشید کنار بچه اروم بشه. منم که میخواستم ارومش کنم یکسره غر میزد که هیچیش نمیشه.😐

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
فاطمه بانوی عزیز ناراحت شدم از تجربه تلخت مرکز دندانپزشکی لبخند کودک من - پیشنهاد من است دخترم4 سالش ...

سلام.

اصلا صحبت شما رو قبول ندارم،طبق تعریف عزیزان در نی نی سایت ،پسرم‌رو بردم‌پیش خانم کرایه چیان.

بعد از یک ساعت معطلی توی این دوران کرونایی،عکس پسرم‌رو دید و گفت که چهار دندون خیلی خراب داره و عصب کشی میخواد اونم‌با بیهوشی.

خیلی خیلی مطبشون هم شلوغ بود که برای بنده جای تعجب داشت و به خاطر این بی نظمی مطب پسرم رو دیگه نبردم

ولی من بازم تحقیق کردم و بردم‌پیش دکتر نوید رونده.

که طی پنج جلسه ی ده دقیقه ای بدون عصب کشی همه دندان های پسر چهار ساله من رو درست کرد،بدون کوچکترین درد و فقط دو نفر رو داخل مطب راه میدادند و بسیار مجرب و کاربلد بودند.

امروز پسر و دخترمو بردم مطب دکتر کرایه چیان، پسرمو برای ترمیم دندونش و دخترمو برای چکاب، ایشون در عر ...

دقیقا نظر منم‌همینه،اصلا اصلا کارش رو بلد نیست،یک ساعت دهن بچه‌بازه و ایشون کلی روی دندون بچه کار میکنن که اصلا درست نیست.

بچه تحمل این همه درد رو به طور طولانی نداره

اخرین باری که بچه مو بردمش پی شدکتر دندونپزش ک اطفال دکتر جوانمردبود فک کنم یه ماه پیش بود بچه م زیاد اذیت نشد بدون بیهوشی هم دندوتاشو درست کرد البته چون دستش تنده سریع ای کارو انجام داد بچه کمتر اذیت میشه یه حسن دیگه م داره اینه که با بچه ها دوست میشه بچه من که عاشقشه

من بچه رو بردم پیش دکتر فرخ نژاد اونی که اینقدر جیغ می زد خانم دکتر با یه لحن مادرانه و مهربونی باهاش برخورد کرد اصلا ناراحتی نکرد بعد دندوناشو درست کرد هنوزم عاشقشه براش خانم دکتر نقاشی می کشه

من بهترین دکتر دندانپزشک برای کودک میشناسم دکتر شکاریان هستش هم اخلاقش خیلی خوبه و میدونه با بچه ها ...

عزیزم منم دکتر شکاریان رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه. 

من خواهر زاده ام رو میبردم پیش ایشون و خداروشکر با اخلاق خوب ایشون و کارهای که براش انجام داد بدون اینکه مثل قبل ترس داشته باشه خیل خوب همکاری کرد با دکتر شکاریان 

سلام شب و روزتون بخیر

خواستم تجربه م رو در این مورد خدمت شما مادران عزیز به اشتراک بذارم

خیلی تو گوگل سرچ کردم ،اما به نتیجه ای نرسیدم برای پیدا کردن دکتر ،مثل این تاپیک که فقط پر از تبلیغ هست 

داخل اینستا هم سرچ کردم خب دکترها متعدد

تا اینکه دیدم یه ویدیو وایرال شده بود

چک کردم پیجشون رو و دیدم صرفا چون سنشون بالا بود و اینکه  باتجربه هستن احتمالا، انتخابشون کردم

والا اصلا نمیشناختم ،حتی اسمشونم تو گوگل سرچ کردم به هیچ وجه  جز یه مورد از ایشون اطلاعاتی پیدا نکردم

طولانیش نکنم ،سدیشن برای دخترم انجام شد با استرس زیاد

چون میگم اصلا شناختی نبود

اما نگم از برخوردشون پسرمم همراهم بود ،برای خواهرش گریه میکرد مثل ابر بهار ،دکتر بی توجه به مراجعین کنار پسرم بود و اونو در اغوش گرفت و از فرایند کار براش توضیح میداد و در اخر که نگران خواهرت نباش

متخصص بیهوشی هم ده دقیقه یکبار میومد و ما رو از حال دخترم باخبر میکرد 

هزینه ما هم ۱۱ تومن شد

بعد سدیشن به فاصله سه چهار ساعت بعد دخترم دردی نداشت

به خانم دکتر گفتم که حتما نامتون میبرم، ضمن اینکه تمام سایت پر هست از تبلیغهایی که بنظرم بیشتر ضد تبلیغ هستن تا تبلیغ درست

امیدوارم تنوسته باشم از نگرانیتون کم کرده باشم 

دکتر فرزانه فرخ نژاد 

داخل اینستا سرچ کنید ادرس ایشون بالا میاد

وای از این آدمهایی که بخاطر پول همه کار انجام میدن میان تبلیغ های بیخودی برای دکترهایی که بی وجدان هستن وجدان کاری ندارن تبلیغ میکنن و یکی مثل من گول این تبلیغاتو میخوره بچتونو پیش متخصص دندانپزشک ببرید این فقط دندان کش هست

وای از این آدمهایی که بخاطر پول همه کار انجام میدن میان تبلیغ های بیخودی برای دکترهایی که بی وجدان ه ...

شش صفحه خوندم آخرش نفهمیدم کدوم دکتر خوبه معلوم نیست کی راستش و میگه کی داره تبلیغ می‌کنه آخه از کجا بفهمم دخترم و پیش کی ببرم ☹️

خانوما و آقایون بازاریاب، حداقل بگید بچه خودتون رو میبرید دکتر که باورپذیر باشه. یکی خواهرزاده ش رو برده اون یکی برادرزاده یکی دیگه خودش و خواهرش و فک و فامیل.مگه فلفلی و قلقلی ده شلمرودین؟ 

من برای دخترم یه مدت دنبال دندانپزشک بودم بعد از دیدن همه این تبلیغات آخر سر یکی از دوستان پزشکی رو معرفی کرد متأسفانه اسمشون تو ذهنم نیست. با سدیشن کار می‌کنه و مطبش هم سمت کامرانیه ست. دخترم رو بردم و تو یه جلسه کارش انجام شد. ولی الان برای پسرم دنبال دندانپزشکی هستم که بدون سدیشن کار بکنه. و البته عمرا پیش دکترایی که تبلیغاتچی ها معرفی کردن نمی‌برم. 

Lilypie First Birthday tickers