2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 51952 بازدید | 144 پست
اخه دوستان گل مشخص بود اون یه تبلیغه !!!! منم چندوقته دنبال دکتر خوبم برای پسرم باغ فیض پیش یه دکتر بردم که راضی نبودم فقط چون خیلی اورژانسی بود بردم .3تا امپول بیحسی زد ژل بیحسی فراوون یه دندونو پر کرد یکیم پانسمان با دادو فریاد و تهدید و... بیچاره بچم ... . کودک ازاری بیش نبود مجبوربودم دیگه هرگز پامو اونجا نمیزارم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از مشتریان دندانپزشکی لبخند کودک من هستم نمی خوام بگم خانم کرایه چیان کارش خوب هست یا نه که تعداد مشتریاشون نشون میدن توی تهران فعلا بی رقیت هستن و خوب دارن کار میکنن اما پیامایی که خوندم راحت می شد حدس زد که وقتی یکی کارش میگیره خیلیا دوست دارن تخریبش کنن با من بسیار خوب رفتار کردن من هم راضی بودم خانم زولا کمی خونسرد باشین و تنفرتون را از موفقیت دیگران جای دیگه خالی کنین
من چند ساله بچه هام مریض خانم دکتر کرایه چیان هستن همون مطب لبخند کودک من خیلی راضیم خانم زولا نوشته ای تخیلی راجع به مطب نوشتن که نشون میده از روی کینه و حسد و مملو از دروغ پراکنی هست خانم دکتر کاشکی روانشناس هم بودن ذهنه شما به شدت نیاز به درمان داره
با سلام

من دو تا پسرم رو بردم دندانپزشکی لبخند کودک من

خانم دکترشون اگه اشتباه نکنم خانم کرایه چیان بودن

اونجا ازشون خیلی تشکر کردم خواستم اگه اینجارو اتفاقی دیدن بازم تشکر کنم

بدون شک

بهترین دندانپزشک اطفال

بهترین دندانپزشک کودکان

متخصص دندانپزشکی کودکان

متخصص دندانپزشکی اطفال

دندانپزشکی کودکان

دندانپزشکی اطفال بودن

بینهایت ازشون سپاسگزارم

من دخترسه ساله ام رو بردم پيش دكتر زينب حسينيان ،خيلي راضي بودم مهربون و صبور بودن.اتفاقا برادرشون هم متخصص عصب كشي بودن كه براي همسرم وقت گرفتم ،خيلي توي وقتم هم صرفه جويي شد ،محيط مطب هم خيلي اروم و تميز بود .شماره اش رو ميذارم اگه خواستين استفاده كنيد توي خيابون دولت هست ،من بامترو راحت رفتم بدون ترافيك

٢٢٥٧٦٣٦٤

فاطمه بانوی عزیز ناراحت شدم از تجربه تلخت مرکز دندانپزشکی لبخند کودک من - پیشنهاد من است دخترم4 سالش ...

واقعا متاسفم که به خاطر تبلیغات اینطور حاضرید به بچه های کوچک ستم کنید. من دختر 20 ماهه ام رو بردم پیش این خانم دکتر کرایه چیان. از وضعیت چیپ و نابسامان مطب که بگذریم این خانم موقع صحبت کردن چشماش رو میبنده. مثل اینکه داره امتحان شفاهی میده. این هم به کنار. فرمودند دختر من باید سریعا بیهوش شده و دندانهاش پر بشه. اصلا هم تاخیر جایز نیست. فقط خدا میدونه چی به من گذشت تا برم پیش یه دکتر دیگه. بعد از این خانم به اصطلاح دکتر که فقط فکر جیب مبارک بودند پیش سه تا دکتر مطرح رفتم که به اتفاق گفتند پوسیدگی دندانها تصلا درحدی نیست که نیاز به ترمیم سریع همراه با بیهوشی باشه. حتی این خانم گفتند دندانهای آسیای دخترم هم پوسیده ولی سه دکتر دیگه هرچی تلاش کردند اثری از پوسیدگی در دندانهای آسیا پیدا نکردند!! واقعا متاسفم که به بچه های کوچک هم رحم نمیکنید. درضمن اگه به نظرتون خیلی مطب این خانم امکانات خوبی داره حتما به مطب دیگر پزشکان هم یه سری بزنید. خجالت آوره

فاطمه بانوی عزیز ناراحت شدم از تجربه تلخت مرکز دندانپزشکی لبخند کودک من - پیشنهاد من است دخترم4 سالش ...

واقعا متاسفم که به خاطر تبلیغات اینطور حاضرید به بچه های کوچک ستم کنید. من دختر 20 ماهه ام رو بردم پیش این خانم دکتر کرایه چیان. از وضعیت چیپ و نابسامان مطب که بگذریم این خانم موقع صحبت کردن چشماش رو میبنده. مثل اینکه داره امتحان شفاهی میده. این هم به کنار. فرمودند دختر من باید سریعا بیهوش شده و دندانهاش پر بشه. اصلا هم تاخیر جایز نیست. فقط خدا میدونه چی به من گذشت تا برم پیش یه دکتر دیگه. بعد از این خانم به اصطلاح دکتر که فقط فکر جیب مبارک بودند پیش سه تا دکتر مطرح رفتم که به اتفاق گفتند پوسیدگی دندانها تصلا درحدی نیست که نیاز به ترمیم سریع همراه با بیهوشی باشه. حتی این خانم گفتند دندانهای آسیای دخترم هم پوسیده ولی سه دکتر دیگه هرچی تلاش کردند اثری از پوسیدگی در دندانهای آسیا پیدا نکردند!! واقعا متاسفم که به بچه های کوچک هم رحم نمیکنید. درضمن اگه به نظرتون خیلی مطب این خانم امکانات خوبی داره حتما به مطب دیگر پزشکان هم یه سری بزنید. خجالت آوره

نه ولی من بچه مو بردم پیش دکتر جوانمرد همون چیزی که تعریفشو شنیده بودم بود عالیه

هلن جوانمرد دکتر منم هست من هر جا می رم می شناسنش فکر نمی کردم با وجود این همه پزشک انقدر سرشناس باشه ولی خداییش کارش تمیز و خوبه