2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی می‌دونه بگه اوتیسم هم تو نقشه مغزی مشخص میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 182 پست
منم‌پسرم خیلی زیاد شیطونی میکنه و پرخاشگری البته من شوهرم پرخاشگر از اون تاثیر گرفته

عزیزم پرخاشگری و تقلید رفتاری خیلی با بیش فعالی و اینا فرق میکنه 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه فامیلاو اشناها میگفتن تو چرا مث بقیه بچه های عادی نیستی و خیلی حس بدی داشتم

اون موقع چندسالت بود عزیزم که اینارو یادته؟

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید
واقعا؟ بچه دوستت خدایی نکرده مشکلی داره یا مدلش اینجوریه؟

اوتیسمیه اون البته مادرش از دو سالگی باهاش کار میکنه مربی خصوصی گرفته تشخیص اوتیسمی دادن دکتراش 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
عزیزم من خودم مادرم میفهمم حالتو الهی که دلت آروم باشه و بچه هات سلامت باشن اصلا غصه نخور فقط مثبت ب ...

الهی فدات بشم چقد حرفای خوبی میزنی خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه به حق امام زمان❤️

بیشتر ببینید
اوتیسمیه اون البته مادرش از دو سالگی باهاش کار میکنه مربی خصوصی گرفته تشخیص اوتیسمی دادن دکتراش

پس از بچگی تشخیص دادن، نمیدونی اولین رفتاراش چی بود که دوستت متوجه شد اوتیسمه؟

بیشتر ببینید
الهی فدات بشم رو چشمم حتما، خدا از دهنت بشنوه خیلی روزای سختی پشت سر گذاشتم و میذارم هنوزم نگرانم هم ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم،خدا پشت و پناهت باشه،به حرف این و اون هم توجه نکن،مادر شدن خیییییلی سخته ،منم یه آدم سمی دارم کنارم که بچم نارس شد شدیدترین حرفا رو بهم گفت و وقتی یاد حرفاش میوفتم قلبم به درد میاد که یه مادربزرگ چجور می‌تونه توی اون شرایط سخت که خودم زجه میزدم برای بچم بیاد تو صورتم سرکوفت بزنه،خداروشکر گذشت ولی حرفاش رو قلبمه و دلم باهاش صاف نمیشه ،شما هم باید قوی باشی و پشت بچت باشی لطفا پیگیری کن ولی بچتو تحت فشار نزار بزار بچگی کنه ،بزرگ میشه و باعث افتخار تون میشه این روزا میگذره ،خدا بچه هاتو برات حفظ کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
اون موقع چندسالت بود عزیزم که اینارو یادته؟

۵ تا  ۷ سالو یادمه و  با گفته های مامانم بیشتر  یادم میاد تا سن  ۹سآلگی این اخلاقارو داشتم  حتی  یک بار  از مدرسه  بیرونم کردن   ولی از  ۹ سال  به بعد  انقد پیشرفت شایانی  داشتم ت  درسهام  از  ۰ به  بییست رسیدم  اونم  برای این بود مادرم محبت میکرد  من ترغیب میشدم   دیگه انقد  جلو رفتم  دانشگاه قبول شدم  ازدواج کردم بچه دار شدم  نشد   ادامه بدم 

اللهم عجل لولیک الفرج
تک فرزنده ؟؟؟با نظرم اوتیسم نیست یه کم ببر کلاسی چیزی خانه بازی بد هم سن و ساله‌اش حرف بزنند و حرف ز ...

نه گلم امسال خواهرش به دنیا اومده، ولی آره قبل اون خیلی لوس بود و حرف حرفه اون بود، سعی میکنیم ببریمش ولی درکل چون تنها بوده اینحوری شده بنظرم

بیشتر ببینید
۵ تا ۷ سالو یادمه و با گفته های مامانم بیشتر یادم میاد تا سن ۹سآلگی این اخلاقارو داشتم حتی یک ...

وای خدای من😍 چقد خوب که آخرش اینجوری شده پس امیدوار شدم پسر منم یعنی درست میشه

بیشتر ببینید
عزیزم پرخاشگری و تقلید رفتاری خیلی با بیش فعالی و اینا فرق میکنه

نمیدونم پسرم بیش فعال یا ن شک دارم

البته طب سنتی برا بیش فعالی حجامت  دوره ای یه سری دارو گیاهی و ۳تا ورزش شنا تیراندازی سوارکاری پیشنهاد میده

پرهیزات غذایی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
پس از بچگی تشخیص دادن، نمیدونی اولین رفتاراش چی بود که دوستت متوجه شد اوتیسمه؟

به اسمش توجه نمیکرد مثلا صداش میکرد به طرف مادرش اصلا نگاه نمیکرد نگاهش سرد و بی روحه بهت توجه نمیکنه حرف نمیزنه توی خودشه ببینم گلم بچه اوتیسمی کاملا مشخصه دوستم اول خیلی بی تاب بود الان دیگه قشنگ قبول کرده و باهاش راه اومده و بسیار باهاش صبوره حدود یکسال تلاش کرد تا از پوشک اونو گرفت هر روز یکجور مکافات داره حتا میگه مثلا دیروز از پله ها پرید یا مثلا میره حموم خیس خالی میات بیرون خودشو با شلنگ کامل خیس میکنه یعنی درک زیادی از کارها نداره خطر پذیره  توکلت به خدا باشه و وسواس نداشته باش 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
خدا به دلت آرامش بده عزیزم،خدا پشت و پناهت باشه،به حرف این و اون هم توجه نکن،مادر شدن خیییییلی سخته ...

قربونت برم عزیزم چقد خوب که درکم میکنی...ممنونم خدا بچه های تورو هم حفظ کنه برات...خیلی سخته مادر بودن خیلی، گاهی میگم کاش به خودم همه چی بگن اما راجب بچم اون حرفا رو نزنن، گاهی آدم از خودی بیشتر از غریبه میخوره، من نزدیک ترین آدمهای زندگیم سرکوفت میزنن بهم...😔

بیشتر ببینید
به اسمش توجه نمیکرد مثلا صداش میکرد به طرف مادرش اصلا نگاه نمیکرد نگاهش سرد و بی روحه بهت توجه نمیکن ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتی عزیزم آره درست میگی...

بیشتر ببینید