2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره واسه ازدواج گرفتم یه ماه نشد نتیجه گرفتم...کاش نمیگرفتم🥴😂

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
بیشتر ببینید
اره واسه ازدواج گرفتم یه ماه نشد نتیجه گرفتم...کاش نمیگرفتم🥴😂

واقعا؟بعد از چند وقت حاجتتو گرفتی؟

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم
واقعا؟بعد از چند وقت حاجتتو گرفتی؟

گفتم که هنوز یه ماه نشد فک کنم سه هفته طول کشید تقریبا 

هرروز هزارتا یا دوهزارتا صلوات میفرستادم

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
بیشتر ببینید
واقعاً نتیجه گرفتی‍ ؟

اره بابا تاپیکامو ببین گفته بودم خواستگار ندارم بعد دو سه هفته تاپیک زدم میخام عقد کنم 😂🥴

بیشتر ببینید
گفتم که هنوز یه ماه نشد فک کنم سه هفته طول کشید تقریبا  هرروز هزارتا یا دوهزارتا صلوات میفرستا ...

کار خاصی نمیکردین؟

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم