سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بهتر شدین؟؟من که امروز خیلی کار داشتم دل درد پریودم گرفتم شدید
نه من منفی شدم روز ۱۲ بودم خونریزیم زیاد نبود ولی قطع نشد رفتم ازمایش زیر ۰/۱ بود ینی اصلا هیچی نکرفته تازه چه قدر به من امید داده بودن که کیفیت جنینم عالی رحمم عالی چون انتقال فرش بودم اخرش اینجور شد قد یه دنیا گریه کردم
انشاالله تا امید نشو منم ده سال درگیر ناباروری بودم اوایل همسرم همراهی نمیکرد سه بار انتقالم منفی شد دیگه داشتم دق میکردم هرمی حامله میشد من میکردم و زنده میشدم نوزاد یا حامله میدیم گریم میگرفت انتقال دومم سه بار کنسل شد همیشه پریودی هام پنج روز جلو میافتاد اما به خاطر این حجم از داروها دیگه جلو نمی افتاد از هفت روز رسیده بود به دو یا سه روز چند وقت پیش رفتم دکتر طب سنتی گفت خیلی استرس داری برای استرسم قطره لاویگل داد برای درست شدن پریودی عرق رازیانه گفته بود دوتا 15روز بخورم من حواسم نبود 40روز خوردم البته اینم بگم قبلا هم طب سنتی خیلی رفته بودم از زالو درمانی تا بادکش و چیزای دیگه خلاصه 40روز تموم شد نزدیک پریودی بودم اما هرچی منتظر شدم نیومد بیبی زدن در کمال ناباوری مثبت شد الان 13هفته همستم همیشه به خدا میگفتم خدایا به خودت قسم معجزه ت رو نشونم بده با دیدن بیبی مثبت معجزه رو به چشم دیدم انشاالله همه ی منتظرها دامنشون سبز بشه