2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 183423 بازدید | 3899 پست
سلام. بچه ها من امروز 18 انتقال بود. آز دادم. 800 بود. دمتر آزمایشگاه گفت باید تکرار کنی دو روز دیگه ...

هیچی عزیزم عالیه مبارکه همه دوروزه بعد تکرار میکنیم ببینیم رشدش چطوره

ین رو هم اضافه کنم که اف اچ پرو مردان هم هست و ان شاء الله قصد داریم اون رو هم برای همسرم تهیه کنیم که به کیفیت و تحرک اسپرم کمک کنه

یک قوطی اف اچ پرو مردان هم 180 تا کپسول داره و قیمت اش سه میلیون و پانصد و بیست تومن هست یعنی هر کپسول تقریباً نوزده هزار و پانصد تومن

از یک قوطی اف اچ پرو مردان هم من 90 تا بیش تر لازم ندارم. اگر کسی می خواهد برای همسرش مکمل باروری خوبی تهیه کنه به صورت مشارکتی این رو تهیه کنیم

اف اچ پرو مردان هم از همان برند فیرهون هلث هست که کانت بوست و موتیلیتی بوست رو تولید کرده و ترکیبات اف اچ پرو مجموعه ای از کانت بوست و موتیلیتی بوست به صورت یک جا هست و حتی شاید کامل تر از مجموع این دو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ميشه يعني يه روز به منم بگن جوابت مثبته؟ 

صددرصد خدا به موقعش سوپرایزت می‌کنه فقط امیدت به خودش باشه و راحتو ادامه بده من خودم ۸سال منتظر بودم درست جایی جوابمو داد که ناامید بودم