2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 188164 بازدید | 3961 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا من روز چهارم انتقال جنین هستم شما روز چندم رفتید حمام نشسته یا سر پا حمام کردید ؟؟و اینکه من ازم ترشح میاد طبیعیه ؟؟یعنی همه اونایی که مثبت شدن علایم داشتن؟؟؟کسی بوده بعد از انتقال رفته باشه سرکار ؟؟؟؟

سلام دخترا من روز چهارم انتقال جنین هستم شما روز چندم رفتید حمام نشسته یا سر پا حمام کردید ؟؟و اینکه ...

من تقریبا چهار روز بعد رفتم حمام.دقیق یادم نیست.

ترشحات و هر نشانه دیگه به خاطر داروهاس که مصرف می‌کنیم.خودت رو درگیر علایم نکن و فقط آرامش داشته باش

من تقریبا چهار روز بعد رفتم حمام.دقیق یادم نیست. ترشحات و هر نشانه دیگه به خاطر داروهاس که مصرف می‌ ...

عزیرم ممنون جواب دادی سرپا برم حمام یا نشسته خیلی اذیتم برای حمام شما مثبت شدی؟؟واینکه دکتر قبل برام فرتیل سی ام نوشته بود بعدش ندیدمش دیگه الآنم بخورم اشکال ندارد ادامه بدم فایده داره؟؟

عزیرم ممنون جواب دادی سرپا برم حمام یا نشسته خیلی اذیتم برای حمام شما مثبت شدی؟؟واینکه دکتر قبل برام ...

فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه چطوری بری حمام.

فقط نباید طول بکشه زیاد.

درباره قرص اطلاعی ندارم