2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 188164 بازدید | 3961 پست
سلام روز 16

عزیزم بالای ۵۰ مثبته .مبارکت باشه

شما باز ۴۸ ساعت بعد تکرار میکنی اگه بتا دوبرابر بشه اوکیه.

بتای بدنا باهم مختلف

هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمی‌دهد مگر آن‌که پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همگي، براي همتون بهترين نتيجه رو آرزو ميكنم. من ماه آينده انتقال دارم ولي دكترم فقط قرص استراديول تجويز كردن روزي دو تا از روز دوم پريود. اين طبيعيه؟ چرا بقيه كلي دارو ديگه هم دارن؟ لطفا اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه

[QUOTE=327088188]سلام به همگي، براي همتون بهترين نتيجه رو آرزو ميكنم. من ماه آينده انتقال دارم ولي دكترم فقط قرص استر .

لازم‌نیست حتما دارو بهت بده حتما فقط همینو لازم داشت رحمت

نگران نباش

[QUOTE=327088188]سلام به همگي، براي همتون بهترين نتيجه رو آرزو ميكنم. من ماه آينده انتقال دارم ولي د ...

امروز گفتن ال دي شروع كنم. روز چهارم پريود. كسي ميدونه براي چيه؟ من ايران نيستم و دسترسي به دكترم برام سخته. هر چند مدت مياد يه جمله واتس اپ ميكنه ميره كه ميره

امروز گفتن ال دي شروع كنم. روز چهارم پريود. كسي ميدونه براي چيه؟ من ايران نيستم و دسترسي به دكترم بر ...

بله عزیزم سیکل انتقالت لانگه باید یک ماه ال دی بخوری بعد پریود شدی بری ضخامت رحمت که به حد کافی رسید انتقال میدن برات منم شرایط شمارو داشتم نگران نباش به دکترت اعتماد کن