2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
ببین اولا نترس  این بحثای الکی اول هر ازدواجی هست؛ کم کم درست می شه. ثانیا یک درصد بخواد به طل ...

اره گلم دارم همین کارو میکنم .بعدم نقطه ضعف منو می‌دونه .می‌دونه همیشه براش هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم خداییش خوبه ارزش زندگی کردن داره من مطمئنم بعد عروسی بهتر الان چون عقدیم خونوادش خیلی دخالت ...

کسی دوست داشته باشه نمیزاره اذیت بشی و حداقلش نمیتونه دوریت رو تاب بیاره خودت رو گول نزن با چشم باز تصمیم بگیر نمی‌گم بهم بزن فقط اینو بدون تو یه دختری که نامزدت باید تو رو رو سرش بزارن و از گل نازم تر بهت نگه دلیلی ندارد چون زنی بخواد مردسالاری کنه اگر اینطور باشه فردا پیرت میکنه

اگه اینطوره همین الان که عقد هستین جدا بشین خیلی بهتره تا الکی هزینه عروسی و جهیزیه کنی و بعد جدا ب ...

من جهیزیه مو خریدم هر روز با حسرت نگاهشون میکنم🥲من چند شب پیش دیدمش می‌گفت خیلی دلم برات تنگ بود شبا ک می‌خوابیدم می‌دیدم کنارم نیستی حالم بد میشد .می‌دونی به گفته خانوادش میخان ادبم کنم😅

خانوادت درجریانن?بنظرم پدرت بایدباهاش صحبت کنه بگه من دختر بهت ندادم که دوهفته باهاش قهرباشی ینی چی ...

نه اصلا نزار از الان روی شوهر و پدرت بهم باز بشه بزار همیشه ازشون حساب ببره اینطوری یواش یواش روش باز میشه جلو خانوادتم بی احترامت میکنه

اثلا ب مادرشوهرت محل نده ب جاش با شوهرت خوب باش قربون صدقش برو جلو مادرش اینا البته اگ شوهرت فکر و خ ...

والا همه جا قربون صدقش میرم زده زیر دلش .من اصلا از اولم خانوادشو آدم حساب نمی‌کردم 

یه چیزی میگم شاید ناراحت بشی ولی اگر آدمیه که لجبازه و میخواد گربه رو دم حجله بکشه کوتاه نیا فردا تو ...

عزیزان آدما باهم فرق دارن،راهنمایی اشتباهی نکنید خدایی🤦🏻کمی دلسوزانه تر راهنمایی کنید

والا همه جا قربون صدقش میرم زده زیر دلش .من اصلا از اولم خانوادشو آدم حساب نمی‌کردم 

پس زیادی بهش رو دادی فک کرده کیه الان دیگه تو تنبیه ش کن تا ادب بهش محلش نده درست میشه

۴ ساله خواننده خاموش هستم
من جهیزیه مو خریدم هر روز با حسرت نگاهشون میکنم🥲من چند شب پیش دیدمش می‌گفت خیلی دلم برات تنگ بود شب ...

اینا همش حرفه با قهر کردن می خوان ادبت کنن

همسر من همیشه میگه اگه ناراحتی قهری باش اشکالی نداره

ولی حق نداری جواب تلفن یا پیام ندی

حق نداری بیرون اومدن با منو کنسل کنی

همسر شما اگه واقعا دلتنگ باشه یلحظه هم درنگ نمیکنه

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
هه الان داره خل میشه زنگش نمیزنی به بار با شوهرم همچین کردم دیدم اهمیتی بهم‌نمیده زنگم نمیزنه لج کرد ...

ن این اصلا معلوم نیس از فضا اومده هیچی روش تاثیر نداره مثلا یهو روانی میشه نمیدونم قهر کردنش تا کی ادامه خواهد داشت 

نه اصلا نزار از الان روی شوهر و پدرت بهم باز بشه بزار همیشه ازشون حساب ببره اینطوری یواش یواش روش با ...

اتفاقابنظرم اینجوری حساب میبره نه اینکه بی خبرباشن یاسکوت کنن.تجربه ی خودموگفتم

عزیزان آدما باهم فرق دارن،راهنمایی اشتباهی نکنید خدایی🤦🏻کمی دلسوزانه تر راهنمایی کنید

میگه شوهرش مقصره بعد میخواد اینو ادب کنه باهاشم حرف میزنم جواب نمیده خب این دختر چرا باید خودشو خورد کنه و کوتاه بیاد وقتی حق باهاشه

اره گلم دارم همین کارو میکنم .بعدم نقطه ضعف منو می‌دونه .می‌دونه همیشه براش هستم

عادی باش نه افراط و نه تفریط

به نظرم اگه صلاح می دونی الان بهش پیام بده بنویس: 

« می دونم که همونطوری که من دوستت دارم، دوستم داری. و می دونم که الان مثلا قهری. باشه قهر باش، ولی من قهر نیستم و دلیلی برای قهر نمی بینم. منتظر می مونم  خودت عصبانیتت تموم بشه بیای با هم حرف بزنیم. من و تو دو تا آدم بالغیم. آدمهای بالغ با هم حرفم می زنن و با گفتگو مشکلاتشون رو حل می کنن. نه پدر و دختریم و نه مادر و پسر که بخوایم همدیگه رو تربیت و ادب کنیم!!!!»