2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
پس شما دختر خیلی قوی هستی از اینکه به خودت اهمیت میدی و خودتو دوست داری خیلی خوشحالم شما از خیلیا جل ...

جدی ما خانوما اگه یجامون ی طوری بشه میندازنمون ی کنار میگن تو از خونه بابات مشکل داشتی اصلا دوست ندارم خودمو بخاطرش مریض کنم یا افسرده بشم روحیمو خیلی قوی نگه داشتم

مهریه رو چیکار کردی 

مهریه رو‌ نمیتونی بگیری.نمیگم کسی نگرفته ولی اگرم‌ کسی بگیره .مردش آدم بودم حلال و حروم سرش می‌شده پرداخت کرده و قانونو دور نزده 

وگرنه هزار راه فرار داره (اعسار،انتقال اموال،شاهد....)

کل مهریه و نفقه رو بخشیدم از اولم‌ نمی‌خواستم و تمامش خرج وکیل شد

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه رو‌ نمیتونی بگیری.نمیگم کسی نگرفته ولی اگرم‌ کسی بگیره .مردش آدم بودم حلال و حروم سرش می‌شده پ ...

چرا قانون ما اینجوریه 😔کسی. ک بدی می‌کنه باید تاوان بده چرا راحت ازش میگذرن 

چرا قانون ما اینجوریه 😔کسی. ک بدی می‌کنه باید تاوان بده چرا راحت ازش میگذرن 

همینه دیگه چون قانون رو مرد مینویسه.

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
شما طرفتونا دوست نداشتین؟

نشد.اونم نتونست این احساسو ایجاد کنه..

اصلا رفتاراش فرصتو گرفت 

خدا بهترینشا میزاره سر راهت شک نکن تو لایق بهترینایی انشالله ک در تمام مراحل زندگیت موفق باشی گلم 🌹

ممنونم عزیزم🌸همچنین 

امیدوارم هر راهی که انتخاب کردی برات فقط خیر و خوشی داشته باشه♥️

الان من یک هفتس محل ندادم ولی همچنان مقاومت می‌کنه کاش مجرد میموندم بعضی از این تاپیک ک میزنن دلم می ...

اره منم بعضی وقتا دلم هوای ازادیه دوران مجردیمو میکنه الان خیلی محدودم

ولی انتخاب خودم بود دوسش دارم اما خیلی از خود راضیه این منو خیلی ازار میده