2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین مثل شوهر من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش نمیومد بخدا اعصاب نمیزاره برام. مثلا امروز میگفت کاش میمردم راحت میشدم از دستتون. خب بمنچه بچه م ...

خخخخ بهش بگو عزیزم این روزا هم میگدره دیگه خودت کم مریض میشدی بچگی؟ 

میدونم نگرانی و کلافه شدی ، اما خوب میشه پسرمون

نه شوهرم تواین یه مورد فقط دلسوزه😂 مثلا خودش دورازجونش بمیره هم دکترنمیره اما من مریض باشم فوری میبره یسری از کارامم میکنه ولی درکل تنبل وگشاده اما طاقت مریضی منو پسرمو نداره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
آره خیلی استرسیه. راه حلی نداره؟ 

نه عزیزم چهل سال من شوهرم روتحمل کردم اونم هنوزاتفاقی نیوفتاده فکرش استرس دچارش میکنه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
آره خیلی استرسیه. راه حلی نداره؟ 

یکی از دوستانم  هست که همسرش به همین مشکل دچاربود وایشون سه تا فرزند دارن واوایل خیلی مشکل پیدا میکردن، ولی الان فهمیده واقعا دست خودش نیست وسعی میکنه تا جایی که میشه به همسرش منتقل نکنه وخودش مدیریت کنه والبته این خانوم به قدری محکم وقدرتمند عمل کرده که الان همسرش مطمئن هست ودیگه مثل سابق به هم نمی‌ریزه .