2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین مثل شوهر من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همین کارو میکنم. ولی بعضی وقتا نمیکشم دیگه.  امروز دخترم بیقرار بود شوهرمم همش غرررر میز ...

میدونم چی میگی دقیقا شوهرمنم همینطوریه فکرکن بااین اخلاق ش دختروپسرم روبزرگ کردم وازدواج کردن ولی هنوز که هنوزه همینطوریه وترک عادت ......است منتها خوب ومهربون هم هست واسترس داره ازبس هم اینطوری بودمنم دچاراسترس شدم 

مثلا پسرم که کوچیک بودشوهرم ازبانک

رئیس بانک بود زنگ زد بچه ها خوبن روبراه هستندگفتم آره گفت نمیدونم چرا تودلم آشوب شد همینطور که باهاش حرف میزدم پسرم دستش رومحکم به شیشه کوبید شیشه شکست ودستش پرخون شد جیغ زدم بدوبدو رفتم طرف پسرم باورنمیکنی این چه جوری خودش روبااین ترافیک رسوند درخونه وپسرم روبردیم کلینیک تازه نمیگفت ببخشید من زنگ زدم این اتفاق افتادبهم گفت چرامراقب بچه نبودی گفتم توزنگ زدی داشتم باتوصحبت میکردم ولی مگه زیر باررفت ابدا....ولی این عادت ش که تامیرفت بانک هی زنگ بزنه حال بچه ها روبپرسه روترک کرد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
میدونم چی میگی دقیقا شوهرمنم همینطوریه فکرکن بااین اخلاق ش دختروپسرم روبزرگ کردم وازدواج کردن ولی هن ...

نه شوهر من حال هیچکی ام نمیپرسه فقط وقتی که دخترم بیقراره و گریه میکنه یکلحظه نمیاد بهش محبت کنه دلداری بده یا چیزی. فقط ی گوشه لم میده و به من میگه پاشو ببین چشه یا هی غر میزنه. 

دخترم یکم کوچیک تر بود غذا یا غذا کمکی میدادم بهش ی سرفه میزد شوهرم خونه رو به هم میریخت میگفت بدو آب بیار بزن پشتش تا خوب شه. انقد استرس میداد به بچمون که هنوز که هنوزه دخترم وقتی که آب میخاد الکی سرفه میزنه خودش نمیگه آب بده.

نه شوهر من حال هیچکی ام نمیپرسه فقط وقتی که دخترم بیقراره و گریه میکنه یکلحظه نمیاد بهش محبت کنه دلد ...

چاره چیه بایدساخت سعی کن ازکارهای مثبت ش بیشتر بگو وتشویقش کن خیلی بعدیه آهی بکش بگوفقطافسوس این یه قلم جنس (رفتارش)منواذیت میکه که اگه اینم درست کنی چه شوددیگه عالی عالی میشی 

گرچه هررفتاری روترک کنند همین یه قلم جنس روترک نمیکنند

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چاره چیه بایدساخت سعی کن ازکارهای مثبت ش بیشتر بگو وتشویقش کن خیلی بعدیه آهی بکش بگوفقطافسوس این یه ...

همش باهاش حرف میزنم ولی فقط کار خودش رو میکنه و به من میگه که تو منو درک نمیکنی.

توقع هم داره که تو اون شرایط جوابشو ندم.😕

درود بر شما

نه درواقع بعضی موضوع ها شبیه معما هستش 

بسیاری از رفتار ها ناشی از یک شوک یا خاطره بد یا اتفاقی هستش 

ایشون مثل بنده پدر شدن ولی ممکنه بعضی از ری اکشن هاشون و رفتارهاشون ناشی از اتفاقاتی باشه که حتی خودشون هم نمیدونن 

درواقع با یک مشاور حرفه ای یا استفاده از طب های مکمل خیلی راحت این موضوع بر طرف میشه 

میتونیم بگیم که به نوعی قدرت کنترل بحران توسط ایشون پایینه و باید کار بشه روش 

خیلی نگران نباشید فقط باید شما کمی مطالعه کنید تا در این شرایط ایشون رو مدیریت کنید نه این که باهاشون وارد چلنج بشید .

گیاه کده دانیال اکباتان
درود بر شما نه درواقع بعضی موضوع ها شبیه معما هستش  بسیاری از رفتار ها ناشی از یک شوک یا خا ...

سلام و درود 

ممنون از راهنماییتون. 

بله کاملا متوجه هستم من هم باید مدیریت کنم و کمکش کنم. 

خداروشکر همسرم خیلی اهل مطالعس و واقعا انتقاد ها رو قبول میکنه و سعی میکنه که بهتر بشه.

ممنونم ازتون خیلی لطف کردین