2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین مثل شوهر من باشه؟

516 بازدید | 57 پست

شوهرم اکثر اوقات خوش اخلاقه تا زمانی که کسی مریض بشه 

مثلا الان دخترم ۲ سالشه روزای عادی باهاش خوش اخلاقه و بازی میکنه ولی وقتایی که مریض میشه و بیقراره همش بهش حرف میزنه به منم غر میزنه به جای اینکه کمکم کنه و دلداریم بده یا دخترمو آروم کنه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من وقتی مریض باشیم خیلی کم خونه میاد همش میخواد فرار کنه هیچ کمکی هم نمیکنه انگار نه انگار که م ...

کاش نمیومد بخدا اعصاب نمیزاره برام. مثلا امروز میگفت کاش میمردم راحت میشدم از دستتون. خب بمنچه بچه مریض میشه گریه میکنه چیکارش کنم

شوهرشما احساسی ودردورنج خانواده ش عذابش میده بعضی ها بجای کمک دراین مرحله ازبس از این موضوع رنج میبرن به کسی که فکرمیکنندمسئولیت داشته وکم کاری کرده غرمیزنندشما هم سخت نگیر یادخوب بودن هاش باش که اگثرا خوش اخلاقه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم که شوهرم هرموقع بچه هام مریضن میزنه بیرون حوصله نداره شباهم جرات بیدارکردنشوندارم

کاش بره بیرون بخدا راحت ترم تنهایی. اون بیشتر اعصابمو بهم میریزه