2777
2789
عنوان

اصن یه حالی شدم

135 بازدید | 12 پست

امروز ظهر جاتون خالی ماهی میخوردم 

یهویی تصور کردم دارم بدن یه موجود زنده رو میخورم ، حسم بهم میگفت فرقی با خوردن بدن انسان نداره 

یه حالی شدم نسبت به هر چی گوشته🤮

نمیدونم دیگه بخاظر شیردهی اینجوری شدم یا نه 

یه اتفاقیم بیوفته نشبت به برنج این حس و پیدا کنم بلکه لاغر کنم خودم و 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا الان باید این تایپیک و میدیدم که شنبه میخوام واسه مهمون هام ماهی درست کنم😕

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بچه ها وقتی حال یکیو میپرسی بهت میگه واس دیسک کمرم رفتم فلان جا  درجواب باید چی بگی ؟؟ ال ...

بگو

ای بابا..  خدا بد نده. حالا دکترش خوب بود؟ الان بهتر هستین؟ مراقبت کنید که حالتون زود تر خوب بشه

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
😂😂😂😂😂

😐😐😩😩

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

😂ب این چیزا فکر نکن. 

اگه قرار بود اینجوری فکر کنیم که الان شیر و پلنگ هم میبایس گیاهخوار بشن

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند!