2777
2789
عنوان

دخترم ۱۰ ساله شه ۲۳ کیلوه خیلییی لاغر بیایید کمکم کنید چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 101 پست
میترسم ببرم دکتر تغذیه هزینه انچنانی ولی بدرد نخوره   همون میبرم غدد فقط خودم سر خودبیمارستان ...

دکتر بمن گفت تو این آزمایش میتونم بهتون بگم پسرتون  فکر کنم گفت در ۲۲ سالگی قدش چقد میشه ...انقد ذوق کردم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم به خودم رفته ولی من بد غذا نبودم  

خوب خصوصیات که انقد شبیه نمیشه....زیاد نزار تی وی ببینه .... غذاهایی که دوست داره و کالری زیاد داره براش درست کن

ماکارونی..سیب زمینی...مرغ سوخاری...چهار مغز...

عزیزم حساس نباش. من خودم نه سالگیم از مدرسه منو فرستادن دکتر چرا؟ چون ۱۶ کیلو بودم. دکتر هم گفته بود وزنش کمه. باز ده سالگی شده بودم ۱۸ کیلو من و خانواده ام رو معرفی کردن به مشاور و دکتر فکر‌میکردن مامان بابام بهم نون نمیدن 🤣🤣🤣

بابام بسچاره از حرصش انواع مولتی ویتامین ها و اشتها آورها و جیگر و کباب و بستنی و.. به خوردم میداد میگفت داره ابروم میره. من تا ۱۵ سالگی چاق نشدم که نشدم🤣 ۱۵ سالگی ۳۲ کیلو بودم. یهو بعد از ۱۵ سالگی وزنم بالا رفت دیگه طوری شده بود رژیم میدادن بهم. سخت نگیر. بچه اس خودش بعدا اشتها پیدا میکنه میخوره

عزیزم حساس نباش. من خودم نه سالگیم از مدرسه منو فرستادن دکتر چرا؟ چون ۱۶ کیلو بودم. دکتر هم گفته بود ...

عزیزممم....دقیقا اگه سالم باشع چه اشکالی داره لاغر باشه....منم همش میگم چاق بشن تو سن ما باید همش رژیم بگیرن

مکمل کیدز فور اور بهش بده متعجب خواهی شد دیگه خسته میشی انقد ازت غذا میخواد هر دفعه 

نشنیدم سرج کنم 

گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست

پسر منم خیلییی لاغره 😭😭😭😭😭😭😭

۵ سال و ۲ ماهشه ۲۳ کیلو هست با قدحدود ۱۱۰ ،دقیق نمیدونم 

استخوناش زده بیرون چندروز پیش تو حموم میشستمش گریه میکردم دلم میسوخت به لاغریش 😢 

میوه که زیاد میخوره ولی غذا به زور 

عزیزم حساس نباش. من خودم نه سالگیم از مدرسه منو فرستادن دکتر چرا؟ چون ۱۶ کیلو بودم. دکتر هم گفته بود ...

وقتی باباش سکته کرد مرد چه فایده 🤣 از بس حرص میخوره 

عزیزممم....دقیقا اگه سالم باشع چه اشکالی داره لاغر باشه....منم همش میگم چاق بشن تو سن ما باید همش رژ ...

خب وقتی لاغر باشی رنگ پریده قد وزن کم بی جون حتی حوصله بازی را نخواهد داشت 

دور از جونش. خب باید حرص نخوره دیگه. اصلا چاق و شل و ول باشه خوبه؟ 

زخم معده گرفته از بس گفته بخور بخوررر 

رنگ پرده بی جونه استخواناش همش درد میکنه  ماهم گفتیم شاید رشد کنه  

2810