بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زخم معده گرفته از بس گفته بخور بخوررر رنگ پرده بی جونه استخواناش همش درد میکنه ماهم گفت ...
درد استخوناش به خاطر افزایش قدشه. برادرشوهر منم الان ده سالشه اتفاقا چاقه. شبا همش استخون درد داره. غذایی که دوست داره درست کنید، مقدار غذاش کمه ، کیفیت غذاشو بالا ببرید. بهش بستنی، جیگر, کباب، کیک خانگی، مغزیجات و .. بدید. من یادمه صبحانه در حد دو سه لقمه میخوردم مامانم مجبورم میکرد جای نون یه تخم مرغ ابپز بخورم با یکی دو تیکه گوشت. طفلک خیلی اذیت شد. یا جای بیسکوییت و .. بهم کیک خانگی، شیرموز و مغز آجیل میدادن
من خودم وزنو قدم خوبه باباشم خوبه نمیدونم چرا دخترم رشد نداره پسرمم خیلی خوبه فقط دخترم ریزه چی بگم ...
اگه فکر میکنی خیلی ریزه ببرش دکتر ...چکاپ بشه که بد نیست ... پس بزار انقد بگن تا خسته شن شما هم عکسالعمل نشون نده نشنیده بگیر....واقعا اینجور آدمارو درک نمیکنم که ایراد میگیرن تو چشم ادم