2777
2789
عنوان

دخترم ۱۰ ساله شه ۲۳ کیلوه خیلییی لاغر بیایید کمکم کنید چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه پسرم مثل خاهرش باشه .اخه بنظرمن پسرنباید خیلی لاغرو ضعیف باشه

من پسرم ودخترم به نظرم یه وزن هستن پسرم ۱۲ دخترم ۱۰ اخه پسرم خیلی فوتبال و بازی میکنه خوراک شون هم خوبه بیست چهار ساعت میگن مامان گشنه مونه چی بخوریم چی داریم ولی میسوزونند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تخم و گوشت بلدرچین فراموش نشه  من خودم با شیرموز خیای چاق میشم مثلا یک هفته هرشب بخورم دو کیلو ...

خوب خیلی هم بد غذاست تخمرغ را با تهدید هفته ای یه دونه اونم انقد جیغ مزنم سرش تمام محله میان کمک 😉

گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست
خوشبحالتون ببرم دکتر غدد ؟ بنظرتون مشکلش حل میشه  نبرم تغذیه؟

منم بردم دکتر غدد ترسیدم که زود بلوغ شه و همینکه  چک کنه.... آزمایش داد  الان باید ببرم نشون بدم....بخدا چاقی خوب نیست همش باید تو رژیم باشن... .پسرای من خیلی ماشالله میخورن....یه وقتایی کم میارم که چی بدم بهشون ....الان چند روزه بهشون رژیم دادم ولی گریه میکنن که ما گشنمونه  

اره ببر هم چک میشه و هم مطمئن میشی

اگه سالمه نگران لاغری نباش...بخدا بزرگ شد باید مثله ما رژیم بگیره...اگه اصلا غذا نمیخوره که ببر دکتر ببین چی میگه 

دختر من ۱۰ سالشه نمیاد ببرمش ازمایش اگه بردمش میدونم اونجا را میزلره تو سرش نمیدونم چیکار کنم اصلا م ...

پسر منم همین بود بردم آزمایشگاه انقد گریه کرد آقاهه منو بیرون کرد دوتا دستشو محکم گرفت یکی دیگه ازش خون گرفت 

اره درکت میکنم دخترمن که ازمایشش وگرفتم نگم برات .... همه چیزش بالاپایین شوکه شدم اصلا  ...

منم به زور وتشر شده باید ببرمش حالا یه عروسکی میخواد مگر با این گولش بزنم تا ازمایش ندی نمیخرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم به زور وتشر شده باید ببرمش حالا یه عروسکی میخواد مگر با این گولش بزنم تا ازمایش ندی نمیخرم 

ببر ازمایشگاه درست حسابی ببر که دقیق باشه نخواد دوباره ببری تو نتیجه خطاباشه

حتماهم ببر اتاق کودک اونجا برای بچه هاست خودشون میدونن چطور باهاش تا کنن

ولی ببر یه چک اپ کلی هرجورشده 

ادم دیگه خیالش راحته

🍦
خودم لاغرنیستم .باباش لاغره 😅

خوب عزیزم به باباش رفته....همیشه خودتونو در نظر بگیرید ...چه قد و چه وزن...سالم باشن لاغر که خوبه ...ای کاش ما هم به دوران مجردی برمیگشتیم و لاغر بودیم ....هوففف

منم بردم دکتر غدد ترسیدم که زود بلوغ شه و همینکه  چک کنه.... آزمایش داد  الان باید ببرم نش ...

میترسم ببرم دکتر تغذیه هزینه انچنانی ولی بدرد نخوره  

همون میبرم غدد فقط خودم سر خودبیمارستان از مچ دستش عکس انداخیتم  دکتر بیمارستان گفت به دوسال کمتر ازسنش نشون میده 

میترسم ببرم دکتر تغذیه هزینه انچنانی ولی بدرد نخوره   همون میبرم غدد فقط خودم سر خودبیمارستان ...

اره ببر غدد ....یه آزمایش کلی مینویسه بعد اگه نیاز بود می‌فرسته شمارو تغذیه....اگر که انشاله سالم بود که نیاز نداره..... همیشه در قد و وزن خودت و همسرتون در نظر بگیر شاید به شماها کشیده.... ایشاله که سالمه و چیزیش نیست

اره ببر غدد ....یه آزمایش کلی مینویسه بعد اگه نیاز بود می‌فرسته شمارو تغذیه....اگر که انشاله سالم بو ...

ممنونم به خودم رفته ولی من بد غذا نبودم  

2810