2777
2789
یعنی 5دقیقه هم طاق باز نمیخوابه سریع باید دمرش کنم تا خوایش سنگین شه.وقتی هم که دلدرد داره مث امشب دمرم نمیخوابه پدرمو درآورده اینقد که خوابم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره من از ده روزگی تا همین الان که سه سالو چهار ماهشه دمر میخوابه اوایل همه کلی ایراث د میگرفتن که ببچه خفه میشه و....... ولی باورتون نمیشه از همون ده بیست روزگی خودش سرشو بلند میکرد جا به جا میکرد
یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
عزیزم یه رو انداز لطیف بپیچ دورش نه مثل فنداق ها اروم دستاش رو بذار کنارش . نوزاد ها از حرکت بدنشون که غیر ارادیه میپرن از خواب
گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
اره من همین چند روز پیش یه خانمیرو دیدم که پسرش ده ماهش بود و تازه پسر بعدیشو سزارین کرده بود میگفت چهل روز بعد زایمان باردار شدم جالبش این بود تو بیمارستان داشت به جفتشون شیر میداد!!یعنی کلا تو این نه ماه به بچش شیر داده بود این پسریم که به دنیا اورده بود چهار کیلو بود
اره خب میدونم خیلی سخته واقعا این خانومه که میگم زایمان قبلیشم سز بود میگفت سر این دیگه ماه اخر تمام جای بخیم باز شده بود بنده خدا
2810