2777
2789
برای اینکه کسی پشیمون شه از کارش دعا نمیدونی عزیزم؟

کسی کی مثلا من فقط برای دشمن میدونم سوره ی مسد خوبه و برای محبت همسر سوره ی الرحمن یاسین مزمل طلاق وضحی عالیه وروزی فراوان واقعه..ودعای نادعلی شب جمعه ۱۴ بار و۱۰۰صلوات به نیت مسخر کردم مرد ومطیع شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)

شفای بیماری مادرم

شفای بیماری خودم

درست شدن زندگی خواهرم ، خوشبختی و عاقبت بخیری خواهرم و خواهر زادم، و اینکه خواهرم یه زندگی موفق داشته باشه در کنار همسر و دخترش

بردمش، ولی حتی، جواب اون همه اشکمم نداد.....  ضامنِ اهو شد،  حتی بع من نگاهم نمیکنه

عزیزم خوب میشه شک نکن فقط قوی باش 💔این دنیا تموم میشه یه روز اومدیم که امتحان بشیم هممون.خیلی سخته خییییلی الهی روزی بیاد اشک ذوق از چشات فقط بیاد اون روز نزدیکه من مطمئنم .برای دخترت لایق باشم همیشه دعامیکنم

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
عزیزم برای روزی بایدسوره واقعه روهرروزبخونم یافقط یک دفعه بنویسم کافیه؟

بنویس یه بار بزارتوخونه ولی هرروز هم یه باربخونی عالیه خیلی ها ازش معجزه دیدن من برای خواهرم ومادرم نوشتم اونا هم اعتقاد پیداکردن عالیه بخدا

بنویس یه بار بزارتوخونه ولی هرروز هم یه باربخونی عالیه خیلی ها ازش معجزه دیدن من برای خواهرم ومادرم ...

ممنون گلم حتماانجامش میدم خداخیرت بده❤

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
عزیزم خوب میشه شک نکن فقط قوی باش 💔این دنیا تموم میشه یه روز اومدیم که امتحان بشیم هممون.خیلی سخته ...

چی بگم....  لعنت ب این دنیا، که ذره ای عدالت نداره.. ی سریا انقدررر شاددددددد،،  یع سریا مثه من تو، اوج جوونی، موهای سفیددد😏😏😏😏😏

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
عزیزم خوب میشه شک نکن فقط قوی باش 💔این دنیا تموم میشه یه روز اومدیم که امتحان بشیم هممون.خیلی سخته ...

ممنونم از دعات.....  ،، ‌ خدا حفظت کنه♥💖🫂

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

[QUOTE=284966441]ان شالله خدا به دل همه نکاه کنه به دل ماهم نگاه کنه بخاطر بد رفتاریهای شوهرم 

میفهمم کامل غصه هاتو😔شوهرمنم ازاول یماه باهاشون خوب بود نه ماه بد بااینکه ازگل کمتر بهش نمیگن خیلی هواشو داشتن..ایندفعه کلی فحش و توهین کرد به مادرم دلشو شکوند😔خدا کینه رو از قبلشون ببره 😔من هیچوقت معنی آرامش رو نفهمیدم

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
چی بگم....  لعنت ب این دنیا، که ذره ای عدالت نداره.. ی سریا انقدررر شاددددددد،،  یع سریا م ...

عزیزدلم باورکن هممون خیلی غم وغصه داریم خیلی زیاد ..ولی اینو بدون خدا به اندازه توان ادم بهش مشکل میده .میدونسته تو از این ازمایش سربلند بیرون میای تورو بیشتر دوست داشته.خدا هیچ کسی رو بابچه اش امتحان نکنه و توهم شفای دختر نازتو تواین شبا از آقا بگیری