2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت همش چلشو بگیر پشت هم ....سوره ی مزمل و طلاق روهم به نیت اینکه همسرت عاشقت بشه بخون گلم برام د ...

مرسی عزیزدلم بحق این شب عزیز حاجت رواباشی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
معجزشودیدی برام دعا کن پاک بشم و بعدازاینکه پسرم بزرگ شدازاین دنیابرم

الهی زنده باشی و عمرت طولانی باشه گلم

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
الهی به حق این شب عزیز دختر خوشگلت شفابگیره بادل شکسته وچشم گریون واسش ازته دل دعا کردم اگر لایق باش ...

بردمش، ولی حتی، جواب اون همه اشکمم نداد.....  ضامنِ اهو شد،  حتی بع من نگاهم نمیکنه

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
دل شوهرم با خانوادم صاف بشه شوهرم احترام مادرمو نگه داره💔💔💔💔بخاطر بی احترامی که به مادرم کرده پ ...

منم مثل توام دقیقا💔

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
وشکست دشمن

عزیزم برای روزی بایدسوره واقعه روهرروزبخونم یافقط یک دفعه بنویسم کافیه؟

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

خدا بهم یه پسر و یه دختر سالم وصالح و ناز و خوش سعادت و خوش عاقبت بده و به هرکس نداره...

بهم خونه ی بزرگ و زیبا و خوش مکان و خوش همسایه و ویلایی بده و به خواار ها وبرادرو هرکس نداره

به من و همسرم شغل خوب و رزق فراوان و حال خوب و روابط خوب وعاقبت خوب و کربلا و مشهد بده و خواهرها وبرادرم وپدرم ومادرم و هرکس نداره

به پدر مادرم و همه‌ی پدر مادرها سلامتی و طول عمر بده

تعجیل کنه درفرج آقا امام زمان 

وشر هر دشمن و بدخواهی رو از من و خانوادم دور کنه مشکلات همه مشکل دارا حل شه مریض ها شفای عاجل و مریض دارا و داغدارها صبر بده ،چشم و دل همه ی چشم انتظارها روشن شه ،همه ی زندانیان در بند آزاد شن...عاقبت همه مون ختم بخیر شه کار تولیدیمو راه بندازم و به هزاران نفر مثل خودم بتونمکمککنم ،وضعیت اقتصاد و مردم و کشورم خوب شه و مشکلات برطرف شه همه ی حاجتمندا به حاجات شرعی خودشون برسن ،و خدا همه مون رو ببخشه و بیامرزه بحق محمد و آل محمد و بحق الحسین و اولاد الحسین و اصحاب الحسین ع وبه برکت صلوات بر محمد و آل محمد

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....