2777
2789

آرزوهام:

* برادرام در صحت و سلامت کامل ب سر ببرن

* اونا ک متاهلن در کنار زن و بچه هاشون آروم زندگی کنن و برادر متاهلم صاحب خونه بشه

* برادرای مجردم ی همدم خوب در شان خودشون پیدا کنن و ی زندگی آروم داشته باشن و ی منبع درآمد

* خواهرام صاحب خونه ای بشن ک آرزشو دارن، خواهرم ک دلش پسر میخواد خدا ی گل پسر ناز و سالم و صالح بهش بده

√ در آخر خودم

* خدا جونم تو ک میدونی من تو بچگی چقدر سختی کشیدم چقدر تو تنگدستی بودم

* چرا ی شوهر اینجوری سر راهم قرار دادی، چرا همیشه حسرت به دل باشم، چرا همش باید چشمم به دست بقیه باشه

* خدا جونم ی کاری کن شوهرم آروم و سر به راه بشه، مشکلات جسمیش حل بشه و ی کار خوب پیدا کنه تا از این بلاتکلیفی خارج بشیم

*  یه خونه نقلی زیبا هم جزو آرزوهامه

* خدایا زندگیمو بهشت کن واسم، نه اون بهشتی ک رویای خاصی باشه نه، یه بهشتی کـ مثلا شب بدون دغدغه فردا سرم رو بالشت بذارم خودت ک میدونی چقدر قانعم و منظورم ی بهشتی کوچیک در حد توقعات خودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال بعد خدا یه بچه سالم بزاره تو اغوشم یا تو دلم ،کارمون هم خوب پیش بره و به مشکل بر نخوریم 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

کربلا ❤️🥺

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

شوهرم تاوان تمام بلاهایی سر من و پسرم اورده همین امسال پس بده ۱۰ ساله اینو از خدا میخواموالا نه عمر نوح دارم نه صبر ایوب نه مث ذایخا قراره جوون بشم که بیشتر از این صبر کنم😪😪😪😪😪😪😪

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .