2777
2789
عنوان

موی بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 4111 بازدید | 25 پست
قزبونت من موهام ریزش داشت بعد کم پشتم بود از همین رزماری استفاده کردم بهتر شد موهام برای ضخیم شدن ن ...

مرسی جونم اره بکی هم من بگم نخود ۲۴ساعت خیس کن اسیاب کن از صافی رد کن ابشو با زرده تخم مرغ بزن موهات عالیه

منم یبار رفتم آرایشگاه... زد به موهام اصن مدلی ک خاستم نشوووود🥺

ولی الان موهام تا زیر گودی کمرم هست یا بهتره بگم تا پیش ب. اسن

🕷🕸ִִֶֶָָ🕷🕸ִִֶֶָָروان           شناس     روانی                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باید با آب بجوشونی اسپری کنی رو موهات و یه شب بمونه رو موهات فرداش بری حموم بشوری فقط شاید ی کوچ ...

تو چن ماه تاثیر گذاشت؟ موهات تا کجات بود اول

❤چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر🍁

از وقتی تصمیم گرفتم موهامو کوتاه کنم همه تاپیک موی بلند میزنن😩

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

عین من یه ارایشگاه رفتم موهامو دکلره کرد سوزوند مجبور شدم پسرونه بزنم بعد من موندم و رشد نکردنش دوماه پشت سرهم 

Hair vit بخر بخور بعد از صبحونه باید بخوری یکم پرمیکنه ادمو ولی ریزش و رشد موهارو زیاد محرک رشد مو هستش 

البته اگه ناراحتی معده داری نخور چون قرص هاش بزرگن و معده رو یکم اوایلش تا بخوری عادت کنه اذیت میکنه ولی خیلی عالی بعد یه مدت موهات یهو زیاد رشد میکنه و خودت متعجب میشی 

بدونه هزینه ایاب و ذهاب200/000

کوتاهی موی شما را انجام میدهم با توجه به بودجه شما عزیزان و تضمین من با ارامش و دقت کافی برای مشتری وقت میزارم  تا به امروز تو کار خودم پیروز بودم و اینکه مدرک آرایشگری درجه ۱و درجه ۲ بین المللی دارم  با ارائه به مشتری

ارایشگری بصورت سیار درمنزل و محل کار  شما  درتهران و حومه  و هرجای ایران بصورت توافقی در کل ساعت شبانه روز درخدمت مردم عزیز همیشه به عاقبت کار فکر کن

/نه پولش

شبانه روزی حتی ایام تعطیل

09101606263

آخه آدم خوشگل میشه باهاش مخصوصا  وقتی شینیون می کنیدشثن وای مخصوصا  سر عروسی البته می تونید برای تنوع هم شده مصری کنید فرشده وای با حالت زنونه کلاسیک زن ها باید اینطوری باشند