2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 316366 بازدید | 21332 پست
دوستان ثبت نام سایپاکنسل شد

سلام دوست عزیز چرا کنسل شد ؟زمان بعدی مشخصه کی فروش دارند؟

راستی درمورد سوالت گلم ما الان ۳۰۰ نقد داریم ۱۵۰ وام ومقداری طلاهم میتونم بفروشم فقط یه ماشینی میخوام که حداقل تا ۵یا۶سال بتونم سوار بشم .نمیدونم سایپا ثبت نام کنم یا منتظر ایران خودرو بمونم.به همسرم گفتم ساینا دوگانه هست ثبت نام کنیم اگه بنزین هم گرون شد باز خوبه ولی راستش ماشین های سایپا به دلم نیست .....کلا سردر گم هستم

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

راستی کامواجان همسرم شیفتی هست کارش والبته سخت

میگه ایران خودرو دیزل کامیونت ۶تن قسطی گزاشته اونو بگیرم باهاش کارکنم اونوقت نمیتونم خودم ماشین بگیرم.دراین مورد هم اطلاعی داری  یه کمکی بکن من ذهنم خیلی آشفته هست شب وروز برام نمونده دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ثدوستان الان ازخواب بیدارشدم تانیم ساعت دگه میام همه رومینویسم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام دوست عزیز چرا کنسل شد ؟زمان بعدی مشخصه کی فروش دارند؟راستی درمورد سوالت گلم ما الان ۳۰۰ نقد دار ...

گفتن بخاطربروزرسانی سیستم ثثبت نام با۴۵۰سخته انتخاب ماشین یعنی دستمون بسته هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
راستی کامواجان همسرم شیفتی هست کارش والبته سختمیگه ایران خودرو دیزل کامیونت ۶تن قسطی گزاشته اونو بگی ...

اره گلم ازدوشنه میزاره قسطی ونقد خواستی بخشنامشوبرات میزارم اگربتونیدازپس قسط وسودسنگینش بربیاییدخوبه

پس آخه برای من کی میاد?چطوری برای یک عده پیامک فرستادن مگه برای همه ی زمستان رو یک جا نمیفرستن

نه گلم ۳مرحله میفرستن

گفتن بخاطربروزرسانی سیستم ثثبت نام با۴۵۰سخته انتخاب ماشین یعنی دستمون بسته هست

نه گلم بیشترهم میتونم جور کنم ماهمه پس انداز دادیم طلا الان یه آریسان صفر داریم.نمیخوام اونم بفروشیم چون دوگانه هست وافزایش قیمت آنچنانی نداشته فعلا .۳۸۳خریدیم اگه اشتباه نکنم الان شده ۴۱۹

اگه لازم باشه از طلا برمیدارم .طلارو میتونم خرد خرد بخرم ولی ماشین نمیشه دست نیافتنی شده دیگه برای ما

اره گلم ازدوشنه میزاره قسطی ونقد خواستی بخشنامشوبرات میزارم اگربتونیدازپس قسط وسودسنگینش بربیاییدخوب ...

یعنی میگی نمیتونیم باهاش کارکنیم.منظورم اگه بخریم پول قسطش رو درمیاره ؟؟ما بخاطر تغییر شغل همسرم بهش فکر میکنیم ولی سر رشته ای نداریم...فک کنم پول بیمه رو هم خودمون باید بدیم هرماه وراننده ها بیمه ندارن مثل شرکتی که الان کار میکنن خودشون برامون بیمه وتکمیلی رد میکنن ...میشه اولش پول بیشتری داد تا اقساطش کمتر بشه 

ببخشید سوال زیاد پرسیدم منو راهنمایی کن عزیزم

یعنی میگی نمیتونیم باهاش کارکنیم.منظورم اگه بخریم پول قسطش رو درمیاره ؟؟ما بخاطر تغییر شغل همسرم بهش ...

عزیزم منظورم این  نبودنمیتونیدکارکنید گفتم اگرازپس قسطابربیاییدخوبه من نمیدونم کدوم شهریدوشهرشمابرای  ماشین سنگین خوبه یانه  ومهمترازهمه اراده همسرتون برای کاردوم الان عمومن ۳تاماشین  داددست پسراش دوتاشون یه ماشین ۳تاتریلی کردن والان بیاببین  سرمایشون کوه نمیکنه  امایکیشون نه هنوزاجاره نشینه اگرکمک برادراپدرش نباشه خیلی زودماشینومیفروشه اینومثال زدم 

نه گلم بیشترهم میتونم جور کنم ماهمه پس انداز دادیم طلا الان یه آریسان صفر داریم.نمیخوام اونم بفروشیم ...

درمورداین سوال من بودم پیش فروش شرکت نمیکردم صبرمیکردم تافروش فوری سایپایا ایرانخودروچون بصرفه تره

درمورداین سوال من بودم پیش فروش شرکت نمیکردم صبرمیکردم تافروش فوری سایپایا ایرانخودروچون بصرفه تره

ممنون عزیزم .برای شغل دوم نمیخواستیم .کلا میخواستیم شغل همسرم عوض کنه چون کار سخت ودرآمد کم داریم فک میکنه با ۶تن میتونه خوب کار کنه ولی من اطلاعی ندارم ونمیتونم راهنمایی کنم فقط بقیه میگن درامدش خوبه درهمین حد درواقع داریم برای کل سرمایه ۱۰سال زندگی مشترک نقشه میکشیم وریسک میکنیم بخاطرهمون راهنمایی میخواستم.اگه۶ تن نشد حداقل یه سواری بگیریم .چون بچه ها با آریسان اذیت میشن جاتنگه

بازم ممنون ازت خیر ببینی گلم

ممنون عزیزم .برای شغل دوم نمیخواستیم .کلا میخواستیم شغل همسرم عوض کنه چون کار سخت ودرآمد کم داریم فک ...

ببین شهرتون چطوره بعضی شهرها بارزیاددارن سودداره یاهمین نیسان چندروزقبل یه میزدوتاخیابون برام جابجاکرد۵۰۰گرفت  اگرم جنوب هستی خریدماشین سنگین خوبه

سلام صبحت بخیر عزیزم.

میشه جواب این سوالمو بدی لطفا.

الان برای x55یا اریزو واین ماشینا امکان ثبت‌نام به صورت قسطی هست یا نه همش تبلیغ الکیه توی گوگل؟

ممنونم اگه خبر داری بهم بگی.

❤ 
سلام صبحت بخیر عزیزم.میشه جواب این سوالمو بدی لطفا.الان برای x55یا اریزو واین ماشینا امکان ثبت‌نام ب ...

سلام الان تومدرسه هستم بعدبرات پیگیری میکنم