2777
2789
عنوان

همونیم ک قرار بود خونه بخرم بیاین

1329 بازدید | 70 پست

تاپیک های قبلم هست یه خونه ۱۳۰ متری خواستم بخرم دودل بودم که الان این رو بخرم یا سال دیگه بزرگ‌ترش رو

با همفکری شما عزیزان زود شب رفتم اوکی کردم فردا قول نامه و باقی کارا 

من حس خوبی ب متراژش نداشتم که همتون گفتید عالیه 

۱۰۵ متر زیر بنا با حیاط ۱۳۰ 

ویلایی هست تازه بالاشم میشه ساخت کرد

هستید عکس بدم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه بلاخره حرف گوش دادی 😂 دعا کن منم بخرم 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مبارک باشه 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

گذاشتی بلایک 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂