2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 317124 بازدید | 21373 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی مرحله دوم؟؟ از کجا بفهمم مرحله چندم هستم؟

یعنی توکارخونه دست بندی کردن ۳مرحله میفرستن هرفصل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
یعنی توکارخونه دست بندی کردن ۳مرحله میفرستن هرفصل

سلام کاموا جان برای من دعوتنامه اومده و متاسفانه به قیمت مهر ماه نیست.....میخواستم ببینم الان این قیمت نهایی هست؟بیمه بدنه و کارت طلایی هم تو همین قیمته یا اونم جداست؟

[QUOTE=363075491]بیمه بدنه و کارت طلایی جداست  این فقط بیمه شخص ثالث داره[/QUOT

پس مگه قرار نبود اونایی که تو آذر و دی براشون پیامک میاد قیمت قبل باشه؟خدا لعنتشون کنه همه رو دارن بازی میدن یه امید دادن و اینم از این.....واقعا واقعا این قیمت این ماشینا نیست کیفیت های خنده دار.....

سلام کاموا جان برای من دعوتنامه اومده و متاسفانه به قیمت مهر ماه نیست.....میخواستم ببینم الان این قی ...

کارت طلایی جداست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا صورتی جان شما میدونید پس چرا برای ما که الان دعوتنامه اومده قیمت قبل نیست؟خیلی امید داشتیم

شنبه میپرسم