2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 317125 بازدید | 21373 پست
ممنون عزیزم ببینیم چی میشه برا امضاتون دعا کردم❤️

ممنون گلم بهم خبربده اینجایاپیوی1

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون گلم بهم خبربده اینجایاپیوی1

سلام عزیزم سایپا فروش فوری نمی ذاره دی یا بهمن ؟

ساینا یا کوئیک 

همش داره پیش فروش میذاره 

اگر تاریخ حدودی هم بگی ممنون میشم مهربونم🙏

به نیتتون صلوات میفرستم ❤😚

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
سلام عزیزم سایپا فروش فوری نمی ذاره دی یا بهمن ؟ساینا یا کوئیک همش داره پیش فروش میذاره اگر تاریخ حد ...

سلام عزیزمن اونروزپرسیدم گفتن هنوزتصمیم قطعی نگرفتن بذارن یانه ممکنه برا۲۲بهمن داشته باشن اما صدرصدنیست اخه تعهداتشون عقب افتاده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزمن اونروزپرسیدم گفتن هنوزتصمیم قطعی نگرفتن بذارن یانه ممکنه برا۲۲بهمن داشته باشن اما صدرصدن ...

یه سوال دیگه عزیزم ببخشید 

به نظرتون تا اسفند بازار افزایش قیمت داره؟

چون من ماشینم و فروختم گفتم اگر فروش فوری باشه ثبت نام کنم ...حالا که نیست از بازار بخرم این طوری معطلی هم نداره 

ولی اگر بازم قیمت ها بره بالا نمیتونم که...

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

سلام دوستان قرعه كشي انجام شد كي نتيجه رو اعلام ميكنن كاموا جون

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
یه سوال دیگه عزیزم ببخشید به نظرتون تا اسفند بازار افزایش قیمت داره؟چون من ماشینم و فروختم گفتم اگر ...

چندروزدگه نتایج اعلام بشه قیمتاچندزثروزبهترمیشن

سلام دوستان قرعه كشي انجام شد كي نتيجه رو اعلام ميكنن كاموا جون

گفتن ازروزبعد

چه تعداد خودرو در طرح فروش ایران خودرو عرضه می شود ؟ شانس برنده شدن چقدر است؟

🔹 ایران خودرو در طرح فروش جدید خود تعداد 60 هزار 700 دستگاه محصول را عرضه می کند.

🔴طرح عادی

🔹تعداد تقاضا : 221,995

🔹تعداد عرضه : 18,210

🔹شانس برنده شدن : 8.20 درصد

🔴طرح مادران

🔹تعداد تقاضا : 702,534

🔹تعداد عرضه : 30,305

🔹شانس برنده شدن : 4.32 درصد

🔴طرح فرسوده

🔹تعداد تقاضا : 169,934

🔹تعداد عرضه : 12,140

🔹شانس برنده شدن : 7.14 درصد

یه سوال دیگه عزیزم ببخشید به نظرتون تا اسفند بازار افزایش قیمت داره؟چون من ماشینم و فروختم گفتم اگر ...

افزایش کارخونه؟نه