2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 317123 بازدید | 21373 پست
شنبه میپرسم

سلام عزیزم خوبی

عزیزم ما چند روز پیش تکمیل وجه کردیم

داخل برگه ی قرارداد جریمه ی تاخیر رو زده صفر

یعنی اگه ماشین رو با تاخیر تحویل بدن ، هیچ جریمه ای رو نباید بدن به ما؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبیعزیزم ما چند روز پیش تکمیل وجه کردیمداخل برگه ی قرارداد جریمه ی تاخیر رو زده صفریعنی ...

بعد۱یه عکس بهم بده ازقرارداد بفرست پیوی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد۱یه عکس بهم بده ازقرارداد بفرست پیوی

باشه عزیزم

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
جدی؟ پیام رفته یا میخواد بره؟اخه تو سایتش هم اطلاعیه و بخشنامه نذاشته

دیروزبچه هاگفتن فرستاده شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دیروزبچه هاگفتن فرستاده شده

والا تو سایتش که بخشنامه جدید نزاشته

تو کانال ایران خودرو هم نزاشته

واسه منم پیام نیومده

نمیدونم چی به چیه کاموا 🥺

با قیمت جدید؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
والا تو سایتش که بخشنامه جدید نزاشتهتو کانال ایران خودرو هم نزاشتهواسه منم پیام نیومدهنمیدونم چی به ...

ببین چیزی نشون من دادن اینجوری بود دعوت نامه محصولات ایران خودرو بعدزده بود۲۰۷مهرتارابهمن هایمااذردنادی سمنداسفندقیمتاجدیدبودن

ببین چیزی نشون من دادن اینجوری بود دعوت نامه محصولات ایران خودرو بعدزده بود۲۰۷مهرتارابهمن هایمااذردن ...

ماههارومثال زدم

کاموا جان شما نمیدونی شاهین زمستان کی پیامک میاد؟

یک مرحله رفته

ببین چیزی نشون من دادن اینجوری بود دعوت نامه محصولات ایران خودرو بعدزده بود۲۰۷مهرتارابهمن هایمااذردن ...

باشه مرسی عزیزم اگه اطلاعات جدیدی داشتی بهم خبر بده ❤️

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...