این پولای اضافه از حروم هم حروم تره آخه گرون بشه ها ولی دیگه انقدر که نه.....دیگه به حلال حروم اعتقادی ندارم اگه بود که این طور نمیشد دارم میبینم هر کی بهش اعتقاد داره بدبخته و هر کی حروممیخوره خوشبخت و سالمه.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قیمت تمام شده ی قبلی برای مصرف کننده ۵۰۸ میلیون بود.
من الان تو اون لیستی که فرستادی ندیدم قیمت جدید این ماشینو.
میتونی لطف کنی ببینی ۲۰۷ کلاس ۶۰۰۲۲ چقدر افزایش خورده؟
خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبیماشین ما ۲۷۰ کلاس ۶۰۰۲۲ هستقیمت تمام شده ی قبلی برای مصرف کننده ۵۰۸ میلیون بود.من الا ...
انقدر که عصبی شدم مدل ماشینو اشتباه نوشتم
۲۰۷ دستی،کلاس ۶۰۰۲۲
خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...