2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301490 بازدید | 20336 پست
عزیزم قیمت ها شدیداً افزایش یافت۲۰۷ اتومات شد ۶۷۰ میلیون. هفتاد میلیون گرون شدتارا اتومات شد ۷۶۰ می ...

لطفا جمله سیاسی نذاربحث میشه تایپک میترکه تایپک جدیدنداریم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام قربونت مگردومی تولیست ماشین شمانیست؟ فرمان هیدرولیک سقف فلز ترمزعقب کاسه ای

چرا عزیزم مشخصاتش همونه 

اما قیمتش رو زده ۳۹۱ میلیون!!

درحالی که ماشین ما قیمت کارخونه اش ۴۷۰ بود و قیمت تمام شده برای مصرف کننده ۵۰۸ میلیون

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم مشخصاتش همونه اما قیمتش رو زده ۳۹۱ میلیون!!درحالی که ماشین ما قیمت کارخونه اش ۴۷۰ بود و قی ...

عزیزم قیمت درب کارخونه قدیموزده 391الان 515هست فکرکنم کادراخربخون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
حرفتون درستولی خدایی واقعیتو گفتم چشششششششسشم،

میدونم گلم ممنون ازشما

عزیزم قیمت درب کارخونه قدیموزده 391الان 515هست فکرکنم کادراخربخون

اره عزیزم دقیق خوندم

قیمت قبلی درب کارخونه برای ۲۰۷ کلاس ۶۰۰۲۲(همین مشخصاتی که تو اطلاعیه ی جدید مورد دوم گفته) تا همین ابان ماه، ۴۷۰ بود چرا پس الان زده ۳۹۱؟

واسه همین من تو مدلش شک کردم رفتم کلاس ماشینو چک کردم دیدم تو اطلاعیه ی جدید حرفی از کلاس ماشین ها نبود گفتم از شما بپرسم

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
میدونم گلم ممنون ازشما

کاموا صورتی جان با این شرایط ما دیگه نمیتونم تکمیل وجه کنیم اون نصف پولی که پرداخت کردیم رو بی دردسر میدن دیگه؟همه ی فکر و خیالامون به باد رفت همه ی برنامه ریزی هامون سوخت.....حتی یه مثقال طلا نگه نداشتیم و وام های سنگین گرفتیم....ای کاش میدونستن چه کردن با زندگی ها

کاموا صورتی جان با این شرایط ما دیگه نمیتونم تکمیل وجه کنیم اون نصف پولی که پرداخت کردیم رو بی دردسر ...

دیشب بخداتاصبح نخوابیدم ازناراحتی یه لحظه حس کردم قلبم تیرمیکشه گفتم گوربابای ماشین بیخیال تاتونستم بخوابم 😞

کاموا جان حالا بااین افزایش قیمت‌ها برا ماتارا دستی بود بنظرتون کی تکمیل وجه میاد؟تحویلشو اخربهمن زد ...

عزیزم ببخشید من نظر میدم

اینا فقط منتظر افزایش قیمت بودن 

قطعه نیست و اینا همه حرف بود

الان افزایش قیمت دادن خیالشون راحت شد

حالا هممممه ی دعوتنامه ها رو سر موقع میفرستن

گفتن  دعوتنامه ی موعد تحویل دی ماه رو همین هفته ارسال میکنن،ما که بهمن هستیم اواخر اذر ماه ارسال کنن بدون هییییچ تاخیری!

ازکجا حالادرست کنیم بقیشو؟نود ملیون باید بیشترازقبل بدیم

ماشین ما۲۰۷ دستی tu5 بود

نمیدونم والا 

قیمتا با بازار یکی شده تقریبا

همون از بازار بخریم بهتره انگار

اینا دعوتنامه هارو سر وقت میفرستن تا تکمیل وجه کنیم 

اما طبق تجربه، موقع تحویل قطعا تاخیییر دارن

یعنی معلوم نیست پولمون چند ماه دستشون بخوابه

منکه دو دل شدم واسه تکمیل وجه 

چرا عزیزم مشخصاتش همونه اما قیمتش رو زده ۳۹۱ میلیون!!درحالی که ماشین ما قیمت کارخونه اش ۴۷۰ بود و قی ...

نمیدونم چرا

2810