2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301490 بازدید | 20336 پست
نه نداشتیم

شماچون تحویل بهمنی به مبلغ تکمیل وجه افزایش میخوره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میشه ۵۰ درصده افزایش قیمت اونم ۹۰ تومن میشه دیگه نمی دونم چه جوری پولشو جور کنیم

حالاعزیزم  شمابالاخره نسبت به خیلیااوضاعت خوبه یه مبلغوپرداختی مثلا600قیمت ماشینت هست 300دادی الان به 300باقی مانده افزایش میخوره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره میشه ۵۰ درصده افزایش قیمت اونم ۹۰ تومن میشه دیگه نمی دونم چه جوری پولشو جور کنیم

افزایش قیمت 50درصدنیست 

منظورم ۵۰ درصد از افزایشه قیمته تارا از ۶۰۰ میشه ۷۸۰ ما باید در کل ۶۹۰ بدیم

اها

اره ولی خدا لعنت کنه عامل گرونی رو

باورت میشه دیشب سردردشدم ازبس فکرکردم به این موضوع  ب

باورت میشه دیشب سردردشدم ازبس فکرکردم به این موضوع ب

چی بگیم دیگه خدا لعنتشون کنه گفتم حالا قبله عید با یه بد بختی ثبت نام میکنیم الان واقعا خیلی گرونه بیش از اندازه این قیمتتا درسته یعنی؟

چی بگیم دیگه خدا لعنتشون کنه گفتم حالا قبله عید با یه بد بختی ثبت نام میکنیم الان واقعا خیلی گرونه ب ...

سلام خریدماشین برامردم رویاشده

بله هنوزمالیات وکوفت وزهرمارم بهش اضافه میکنن 

باورت میشه دیشب سردردشدم ازبس فکرکردم به این موضوع ب

می دونم منم تو همین وضعم 

چقدر خانواده ها با این امید پول جمع کردن راحت بااین افزایش قیمت کنسل میشه

حقوق یه بار ۱۲ درصد زیاد میشه بقیه چیزا...

2810