2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301788 بازدید | 20355 پست
الان هندز پیامک تکمیل وجه من نیومده چجوری تحویل میدن تا ِخر ابان؟

عزیزم تمام اونایی پول واریزکردن وماشین شون ندادن گفتن تااخرابان تحویل میدن براشماهم میاد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم تمام اونایی پول واریزکردن وماشین شون ندادن گفتن تااخرابان تحویل میدن براشماهم میاد

مشکل اینجاست پول نقد موند کارتم نه میتونم چیزی بخرم .... نه اینا ماشین و میدن 

گرفتار شدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینجاست پول نقد موند کارتم نه میتونم چیزی بخرم .... نه اینا ماشین و میدن گرفتار شدیم

درکت میکنم خودمم میخواستم سکه بخرم دست دست کردم  دگه الان نمیشه هیچکاری کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جون سایپا ثبت نام میذاره برای مادران یانه؟

هفته آینده کوییک میذاره

تلفن اصلا جواب نمیدن که حالا فردا حضوری برم ببینم چی میگن اول اومد دعوتنامه پیشنهادی من اهمیت ندادم ...

سلام چکارکردی  براخیلیادعوتنامه هاشون شاهین تبدیل به اطلس اونایی هم اطلس نوشتن شده کوییک

درکت میکنم خودمم میخواستم سکه بخرم دست دست کردم دگه الان نمیشه هیچکاری کرد

سلام کاموا جون میگن سایت باز شده برا ثبت نام طرح مادران درسته یانه 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
سلام کاموا جون میگن سایت باز شده برا ثبت نام طرح مادران درسته یانه

ادومدل کوییک گذاشتن قراربودازدوشنبه بازبشه یکی دوتاپست بالاترچندروزقبل گذاشتم

سلام چکارکردی براخیلیادعوتنامه هاشون شاهین تبدیل به اطلس اونایی هم اطلس نوشتن شده کوییک

سلام اونروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن دعوتنامه کوییک اومده برات میای پر کنی منم گفتم کوییک نمیخوام گفتن عیب ندارن این دعوتنامه پیشنهادی اگه نخوای و واریز وجه نکنی همون موعد خودت دعوتنامه اطلس میاد برات

سلام اونروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن دعوتنامه کوییک اومده برات میای پر کنی منم گفتم کوییک نمیخوام گف ...

خوب خداروشکر

ادومدل کوییک گذاشتن قراربودازدوشنبه بازبشه یکی دوتاپست بالاترچندروزقبل گذاشتم

الان میشه ثبت نام کرد

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁