helen27 مدیر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7275 عنوان اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو | مشاهده متن کامل بحث + 302045 بازدید | 20373 پست بچه ها قیمت ها اعلام شد؟ انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم. 1402/01/20 | 16:37 78 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 سلام عزیزم یه ساینا ۹۸ دارم بفروشم صبر کنم ثبت نام بشه دوگانه بنویسم؟به نظرتون کی بفروشم؟ اخه تو سای ... سلام منن نظرنمیدم برافروختن اماقراربود10ابان سایپا برنامه فروش بذارکه نذاشت لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12364 سلام منن نظرنمیدم برافروختن اماقراربود10ابان سایپا برنامه فروش بذارکه نذاشت حالا اگر روزهای آتی بذاره به نظرتون ساینا دو گانه عرضه میشه؟ دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 حالا اگر روزهای آتی بذاره به نظرتون ساینا دو گانه عرضه میشه؟ دوگانه خیلی کم میزاره لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12364 دوگانه خیلی کم میزاره نوشته بود افزایش قیمت خورده به زودی عرضه میشه من میگم بفروشیم شوهرم میگه نه ولی اگر گذاشتن خواستم ثبت نام کنم چجوری میشه اخه دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 نوشته بود افزایش قیمت خورده به زودی عرضه میشه من میگم بفروشیم شوهرم میگه نه ولی اگر گذاشتن خواستم ثب ... بایدپول واریزکنی اگربذارن لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12364 بایدپول واریزکنی اگربذارن اره گلم😕 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 اره گلم😕 بنظرم یه ریسکه شماالان بفروشی وسایپابذاره اگرساینادوگانه نباشه ماشین دیگری انتخاب نمیکنی؟ مثلااطلس یاکوییک یاسایناتک گانه؟ لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12364 بنظرم یه ریسکه شماالان بفروشی وسایپابذاره اگرساینادوگانه نباشه ماشین دیگری انتخاب نمیکنی؟ مثلااطلس ی ... فقط دو گانه میخوام ولی یکم صبر کنم تا بعد انتخابات آمریکا اخه ماشین دومم شوهرم یه ماشین برا خودش داره تو پارکینگ داره خاک میخوره حالا با این اوصاف نظرت چیه؟ دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
lover63 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1682 سلام کاموا جون من همچنان منتظرم ولی پیام تکمیل وجه ۲۰۷ اتومات تحویل آبان بودم نیومده چرا اخه
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 سلام کاموا جون من همچنان منتظرم ولی پیام تکمیل وجه ۲۰۷ اتومات تحویل آبان بودم نیومده چرا اخه چون شرکت میگه مابخاطرکمبودقطعه وقطع شدن برق تولیدمون کم شده وگفتن تاخرابان همه تاخیرهای تحویل میدیم لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 فقط دو گانه میخوام ولی یکم صبر کنم تا بعد انتخابات آمریکا اخه ماشین دومم شوهرم یه ماشین برا خودش دار ... صبرکن ببین وضع سیاسی چطورمیشه این چندروز لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12364 صبرکن ببین وضع سیاسی چطورمیشه این چندروز چشم❤ دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
dianaadrian عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2323 صبرکن ببین وضع سیاسی چطورمیشه این چندروز کاموا جون سایپا ثبت نام میذاره برای مادران یانه؟
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54861 کاموا جون سایپا ثبت نام میذاره برای مادران یانه؟ قراربودهمینروزابذاره که هنوزنذاشته امامیذاره تاریخشونمیدونم لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
lover63 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1682 چون شرکت میگه مابخاطرکمبودقطعه وقطع شدن برق تولیدمون کم شده وگفتن تاخرابان همه تاخیرهای تحویل میدیم الان هندز پیامک تکمیل وجه من نیومده چجوری تحویل میدن تا ِخر ابان؟