2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302045 بازدید | 20373 پست
سلام عزیزم یه ساینا ۹۸ دارم بفروشم صبر کنم ثبت نام بشه دوگانه بنویسم؟به نظرتون کی بفروشم؟ اخه تو سای ...

سلام منن نظرنمیدم برافروختن اماقراربود10ابان سایپا برنامه فروش بذارکه نذاشت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام منن نظرنمیدم برافروختن اماقراربود10ابان سایپا برنامه فروش بذارکه نذاشت

حالا اگر روزهای آتی بذاره به نظرتون ساینا دو گانه عرضه میشه؟  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اگر روزهای آتی بذاره به نظرتون ساینا دو گانه عرضه میشه؟

دوگانه خیلی کم میزاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دوگانه خیلی کم میزاره

نوشته بود افزایش قیمت خورده به زودی عرضه میشه 

من میگم بفروشیم 

شوهرم میگه نه 

ولی اگر گذاشتن خواستم ثبت نام کنم چجوری میشه اخه 

نوشته بود افزایش قیمت خورده به زودی عرضه میشه من میگم بفروشیم شوهرم میگه نه ولی اگر گذاشتن خواستم ثب ...

بایدپول واریزکنی اگربذارن 

اره گلم😕

بنظرم یه ریسکه شماالان بفروشی وسایپابذاره اگرساینادوگانه نباشه ماشین دیگری انتخاب نمیکنی؟ مثلااطلس یاکوییک یاسایناتک گانه؟

بنظرم یه ریسکه شماالان بفروشی وسایپابذاره اگرساینادوگانه نباشه ماشین دیگری انتخاب نمیکنی؟ مثلااطلس ی ...

فقط دو گانه میخوام 

ولی یکم صبر کنم تا بعد انتخابات آمریکا 

اخه ماشین دومم 

شوهرم یه ماشین برا خودش داره 

تو پارکینگ داره خاک میخوره 

حالا با این اوصاف نظرت چیه؟ 

سلام کاموا جون من همچنان منتظرم ولی پیام تکمیل وجه ۲۰۷ اتومات تحویل آبان بودم نیومده چرا اخه

چون شرکت میگه مابخاطرکمبودقطعه وقطع شدن برق تولیدمون کم شده وگفتن تاخرابان همه تاخیرهای تحویل میدیم

فقط دو گانه میخوام ولی یکم صبر کنم تا بعد انتخابات آمریکا اخه ماشین دومم شوهرم یه ماشین برا خودش دار ...

صبرکن ببین وضع سیاسی چطورمیشه این چندروز

کاموا جون سایپا ثبت نام میذاره برای مادران یانه؟

قراربودهمینروزابذاره که هنوزنذاشته امامیذاره تاریخشونمیدونم 

چون شرکت میگه مابخاطرکمبودقطعه وقطع شدن برق تولیدمون کم شده وگفتن تاخرابان همه تاخیرهای تحویل میدیم

الان هندز پیامک تکمیل وجه من نیومده چجوری تحویل میدن تا ِخر ابان؟