2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301823 بازدید | 20356 پست
ازدوشنبه ساعت 10شروع میشه

مرسی ممنون فقط میشه از سایت تو خونه ثبت نام کنم راستی باید پول بلوکه باشه برای مادران یانه 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی ممنون فقط میشه از سایت تو خونه ثبت نام کنم راستی باید پول بلوکه باشه برای مادران یانه

مادران فکرنکنم اره میتونی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم ثبت نام سایپا هست یا ایرانخودرو ؟ این سری چه ماشینهایی هست ؟ ماشینها و قیمتهاش رو می فرمایید ؟

سلام سایپا فقط کوییک امروزازساعت 10شروع میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مادران فکرنکنم اره میتونی

فدات عزیز دلم 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
الان بروسایت

مرسی الان میرم ممنون 😚😚😚

کاموا جون میشه ادرس سایت ثبت نامو برام بزاری ممنون میشم 

الان بروسایت

چه ماشینای میشه اسم نوشت برا مادران

چه ماشینای میشه اسم نوشت برا مادران

کوییک پیش فروش و3ماهه بزن سایت سایپا چون لینک نمیشه گذاشت

کوییک پیش فروش و3ماهه بزن سایت سایپا چون لینک نمیشه گذاشت

ایران خودرو نداره پس سایپا هسته 

ایران خودرو نداره پس سایپا هسته

نه ایرانخودرواگراسفندبذاره

نه ایرانخودرواگراسفندبذاره

کاموا جون

پیش فروش کوییک مرداد ماه ثبت نام کردم.

تحویل اسفند هست

قیمت به روز حساب میکنن؟ 

پیش فروش نصف پول به حسابشون چندماه پیش واریز شده

چه سودی برا مشتری داره اخه؟ سود مشارکت هم که نداره .

قیمت ماشین موقع تکمیل وجه نهایی به روز حساب بشه که دیگه عملا ارزش پولی که مرداد ماه واریز کرده هیچی شده