2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302083 بازدید | 20373 پست
تلفن اصلا جواب نمیدن که حالا فردا حضوری برم ببینم چی میگن اول اومد دعوتنامه پیشنهادی من اهمیت ندادم ...

امروزتعطیلن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاموا جون من دیروز زنگ زدم شرکتگفت هنوز اصلا تکلیف رزروی ها مشخص نشده و برای کسی هنوز پیامی فرستاده ...

اره عزیزم اما20درصدرزرویاپیامک میادیه شانس ریرا زیاده 207خیلی کم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه هااخرین مرحله دنااتومات پاییز پیامکش ارسال شداگرپاییزبودید پیامک نیومده  پیگیری کنید 

سلام دوستان من رزرو ۲۰۷ هستم الان تو پنل کاربریم رفتم نوشته شما هیچ سفارش ثبت شده ای ندارید یعنی دیگه برنده نمیشم؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

واااا دوباره گفتم برم سایت ببینم 

دیدم باز رزرو هستم 

الان فردا ز بزنم؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام. برای من پیامک واریز اومده ولی کد کلاس دنا پلاس ارتقا یافته نداده که .۷۰۳۲۴ کد کلاس دنا معمولی ...

بریدتوسایت ایرانخودروبزنیدرودناهرکدتوضیح داده

بچه هااخرین مرحله دنااتومات پاییز پیامکش ارسال شداگرپاییزبودید پیامک نیومده پیگیری کنید

عزیزم میدونی پیامک تکمیل وجه معمولا چه مدت بعد ارسال میشه؟

پیش فروش واریز وجه کردم

بعد اینکه واسه تکمیل وجه ام ظرفیت محدود؟یعنی هر کی زودتر بریزه یا نه تو اون تایمی که داده هر موقع پول تونستیم جور کنیم اوکیه

عزیزم میدونی پیامک تکمیل وجه معمولا چه مدت بعد ارسال میشه؟پیش فروش واریز وجه کردمبعد اینکه واسه تکمی ...

سلام معمولاپیامکایکماه قبل موعودمیفرستادن اماجدیدا هرجوردلشون میخوادمیفرستن وبله ظرفیت محدودهرکی زودترریخت بهش تعلق میگیره مثلا200ماشینه 300تاپیامک میفرستن اون 200زودترتکمیل وجه کنن ماشین میبرن بقیه میشینن توانتظار  

سلام معمولاپیامکایکماه قبل موعودمیفرستادن اماجدیدا هرجوردلشون میخوادمیفرستن وبله ظرفیت محدودهرکی زود ...

سلام عزیزم یه ساینا ۹۸ دارم بفروشم صبر کنم ثبت نام بشه دوگانه بنویسم؟

به نظرتون کی بفروشم؟ 

اخه تو سایت زده به زودی عرضه میشه

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚