2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302268 بازدید | 20379 پست
چون ظرفیت کمه مثلا۸۰۰تاماشینه برا۱۳۰۰نفرپیامک دادن

عزیزم یعنی اگر پیامک واریز بیاد و مثلا من در روز آخر مهلت قانونی واریز کنی اونی که روزهای اول واریز کرده اسمش درمیاد.چون فرمودید بیشتر از ظرفیت پیام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یعنی اگر پیامک واریز بیاد و مثلا من در روز آخر مهلت قانونی واریز کنی اونی که روزهای اول واریز ...

اگرظرفیت محدودباشه دگه لینک وواریزتاروزاخربازنمیمونه اگرتاروزاخربازباشه شماپول واریزکنید فرقی بین شماواونی روزاول واریزکرده نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اگرظرفیت محدودباشه دگه لینک وواریزتاروزاخربازنمیمونه اگرتاروزاخربازباشه شماپول واریزکنید فرقی بین شم ...

سلام . شما میدونید بعد از اینکه تو قرعه کشی ایران خودرو برنده شدیم واریز وجهش چطوره؟ باید یکجا پرداخت کنیم؟

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞
سلام . شما میدونید بعد از اینکه تو قرعه کشی ایران خودرو برنده شدیم واریز وجهش چطوره؟ باید یکجا پرداخ ...

اگر۳ماهه برنده بشی بله پول یکجامیخوادطبق نوبت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم اون نفرالکی گفته من خودم واردشدم سایت بازبودانشالله بتونی انجام بدی

لینک سایت ثبت نام رو لطف میکنید بزارید اینجا. ممنونم

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞
عزیزم بنظرت اونم قرعه کشی؟یاطرح یکپارچه است؟

معلوم نیست عزیزم ایرانخودروهرروزیه بخشنامه میده

عزیزم بنظرت اونم قرعه کشی؟یاطرح یکپارچه است؟

سایت یکپارچه تقریبا رفته کنار

سایپا که چندوقته تو سایت خودش میفروشه

ایران خودرو هم که همینکارو کرد

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
اگرظرفیت محدودباشه دگه لینک وواریزتاروزاخربازنمیمونه اگرتاروزاخربازباشه شماپول واریزکنید فرقی بین شم ...

سلام عزیزم مهلت ثبت نام ماشین ایران خودرو طرح عادی تا کی هست ،امشب؟

و اینکه تارا اصلا ارزش داره بنویسیم؟من میخواستم هایماهارو اول بنویسم بعد ریرا بعد تارا ولی شوهرم اصلا از قیافه هایما x7 خوشش نیومد ،نمیدونم چی بزنم ارزش داشته باشه همینطور شانس بیشتر