2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302234 بازدید | 20378 پست
عزیزم میخواستم بپرسم وقتی پیام واریز وجه میاد و درگاه باز میشه تا چه مدت ظرفیت دارهچرا انقدر سری ظرف ...

چون ظرفیت کمه مثلا۸۰۰تاماشینه برا۱۳۰۰نفرپیامک دادن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون ظرفیت کمه مثلا۸۰۰تاماشینه برا۱۳۰۰نفرپیامک دادن

سلام ما سایپا نوشتیم تحویل هفته اخره مهره بنظرتون کی پیام تکمیل وجه میاد ممکنه دیرتر بدن ساینا اس هستش

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
سلام ما سایپا نوشتیم تحویل هفته اخره مهره بنظرتون کی پیام تکمیل وجه میاد ممکنه دیرتر بدن ساینا اس هس ...

یکی ازخانمامثل شمابودچندروزقبل اومده بودازشماهم احتمالاتوشهریوربیاداگرتاخیرنداشته باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مبارکتون باشه. تو بازار آزاد قیمتش چنده؟ چرا موفق به تعویض نشدین ؟ ماشین خوبی از آب در اومده یا نه؟

عریزم دنا پلاسه و حتما ماشین خوبیه ولی خب آپشن خاصی نداره ما هم استفاده ش نکردیم تا با صفر اتومات عوضش کنیم ولی این ماشین رو خیلی کم برمیدارن و تو بازار حدود ۷۷۰ اینا مشتری داره 

♦️تاریخ دقیق قرعه کشی ایران خودرو در شهریور ۱۴۰۳ 

🔹️با پایان مهلت تعیین شده برای وکالتی کردن حساب متقاضیان عادی و بر اساس اطلاعات بدست آمده، مراسم قرعه‌کشی اولویت بندی طرح ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ در شرکت ایران‌خودرو برگزار خواهد شد.

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

کاموا صورتی جان برای من از شرکت بهمن موتور پیام اومده که میتونم طرح جوانی جمعیت تا روز 2شهریور برای ماشین ریسپکت ثبت نام کنم میتونم همزمان هم ایران خودرو هم بهمن موتور ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد!؟

کاموا صورتی جان برای من از شرکت بهمن موتور پیام اومده که میتونم طرح جوانی جمعیت تا روز 2شهریور برای ...

حذف میشی 

سلام کامواصورتی جان ممنونم ازت که انقدر وقت میذاری و سوالامونو جواب میدی ..عزیزم برا کلاس بدنه کدوم ...

سدان